Aspur Problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hazal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hazal

Yönetici
Moderatör
Merhabalar,bir süredir acaba mı diyerek gözlemliyorum.Artık eminim ki,Bulut ne zaman aspur yese dışkılar bozuluyor.Normalde dışkıyı toparlamak için bile önerilir.Biz de neden böyle oluyor :cautious:Yemden ayıklayıp öyle veriyorum.İlla yesin demiyorum ama önceden yoktu bu sorun,sizce neden olabilir?72782E6C-9A6A-4393-BA2B-A7415DF797A8.jpegB6503266-6371-4FB0-8DD0-9FCB3ADDF5CC.jpeg
Denemek için tekrar verdim ve dışkının hali ortada.Yemediği zaman normale dönüyor diğeri gibi..

Bayatlamış bozulmuş olabilir Hazalcım :) Taze bir aspur alıp dene birde ;)
Denedim aslında;yem değiştirdim,elimdeki aspur taze olmasına rağmen yeni aldım.Hangi yemden ayıklasam sorun kalmıyor.Bugün özellikle denedim ve anında ishal yaptı.Değişik değişik şeyler bizi buluyor :cautious:

Oyla 0
Ben de bunu anlamıyorum işte.Tek çözüm artık vermemek sanırım.Eksikliği sorun olmaz diye umuyorum.
Evet bir ak darı değil ama bana kalırsa olması gerekiyor. Ne kadar tüketince ishal durumu ortaya çıkıyor? Yemde %15-20 gibi bir oranda da olsa bulunsun bence...

Ek Bilgi: Fosfor, potasyum, magnezyum ve omega-6 açısından zengin olan bir tohumdur. Protein ve karbonhidrat açısından da yine zengindir. Son olarak ise yaklaşık 18 adet aminoasit içerir...

Oyla 0
Evet bir ak darı değil ama bana kalırsa olması gerekiyor. Ne kadar tüketince ishal durumu ortaya çıkıyor? Yemde %15-20 gibi bir oranda da olsa bulunsun bence...

Ek Bilgi: Fosfor, potasyum, magnezyum ve omega-6 açısından zengin olan bir tohumdur. Protein ve karbonhidrat açısından da yine zengindir. Son olarak ise yaklaşık 18 adet aminoasit içerir...
1 çay kaşığı bile yetiyor,hemen pıt diye ishale dönüyor :confused: 2 paket yemi tek tek ayıkladım,gözlerim ağrıyor :ROFLMAO: pelette tüketiyor ya,belki kapatırız o eksiği..

Oyla 0
Geri