Astım problemi yardım edin

Yunus2222

iyikus.com Üyesi
Arkadaşlar muhabbet kuşum yerinde sabit dururken sadece kuyrukta atma okur dışardayken üstümüzde yürüdüğü zaman bile nefes nefese kalıyor öncedende konu açmıştım bu gün daha bi arttı yorulmaya gelmiyor solunum yılışa ilgili problem var bundan eminim önerebileceğiniz birşey varmı bulunduğum şehirde kanatlılardan anlayan veteriner yok

Dışkıları da kötü görünüyor. Solunum sorunu olabileceği gibi başka durumlarda olabilir. İmkanınız varsa veterinere götürün.

Oyla 0
Ben videodan birşey anlamadım. Yakından dışkı resmi atarmısın...

Oyla 0
@Yunus2222 ben kuşta herhangi bir solunum sorunu olduğundan emin değilim. Ancak kuşlarını en iyi sen gözlemliyorsun eğer böyle bir sorun var ise buna yönelik ilaçlar kullanman gerekiyor. İlaçlar diyorum çünkü bir çok hastalık solunum sorununa sebebiyet verebiliyor. Bu hastalıklar parazit, mantar, bakteri yada protozoal olabilir. Bu hastalıklara yönelik sırayla tedaviler yapman lazım.....

Oyla 1
bence kuyruk hareketinden daha çok ilk videodaki dışkılara odaklanın, muhtemel hastalık belirtisi. aviastı toplam 3-4 gün kullanıp bırakın, dışkı tekrar bozulursa enfeksiyon var demektir

Oyla 0
Geri