Avisol B Avisol Plus

Maviş Paşa

Forum Sakini
Multivitamin sağlıklı kuşa da verilir mi. B vitamini kullanmıyorum kuşlara multivitamin e gerek varmı acaba ona göre iade edeceğim multivitamin i.
Bu ikisi var şuan elimde. Kullanmalı mıyım yoksa gerek yok mu. Sebze meyve de yiyorlar.

Ekli dosyalar

• images (2).jpeg
    images (2).jpeg
    17.3 KB · Görüntüleme: 3
  • images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    18.7 KB · Görüntüleme: 3
Multivitamin sağlıklı kuşa da verilir mi. B vitamini kullanmıyorum kuşlara multivitamin e gerek varmı acaba ona göre iade edeceğim multivitamin i.
Bu ikisi var şuan elimde. Kullanmalı mıyım yoksa gerek yok mu. Sebze meyve de yiyorlar.
Eğer kuşunuzu eksiksiz beslediğinizi düşünüyorsanız gerekliliği elbette tartışılır lakin benim tavsiyem vitamin olarak daha profesyonel markaları kullanmanız olur.

Eğer kuşunuzu eksiksiz beslediğinizi düşünüyorsanız gerekliliği elbette tartışılır lakin benim tavsiyem vitamin olarak daha profesyonel markaları kullanmanız olur.
Bunlar iyi marka değil mi ?
Yani havaya göre duşunu yaptırıyorum. Elma Brokoli salatalık marul havuç vs veriyorum. Yulaf darı aspur sağlık tohumu veriyorum. Yemleri akıllı yemlik olsada Kontrol edip değiştiriyorum. Oda içinde oynayıp sürekli uçtukları için suları sabah akşam değiştiriyorum.
O zaman multivitamin e gerek yok iade edeyim. Petshoptan almıştım.

Bunlar iyi marka değil mi ?
Yani havaya göre duşunu yaptırıyorum. Elma Brokoli salatalık marul havuç vs veriyorum. Yulaf darı aspur sağlık tohumu veriyorum. Yemleri akıllı yemlik olsada Kontrol edip değiştiriyorum. Oda içinde oynayıp sürekli uçtukları için suları sabah akşam değiştiriyorum.
O zaman multivitamin e gerek yok iade edeyim. Petshoptan almıştım.
Maalesef bu markalar kaliteli değil. Röhnfried marka vitamin ve destekleyici ürünler alabilirsiniz. İnternette bireysel kullanıma uygun miktarda bölünmüş ürünler satılıyor.

3-4 ay sonra değiştirme sorunu olmasa alırım internetten ama 3 ay kullan yenisini al diyolar bende hesaplı olanı aldım 😬
doğru denmiş. Bu tip ürünlerin kullanım miktarını yoğun kullanmak lazım. suluğuna 10-15 damla arası eklemelisiniz ve 8-12 saat ardından temiz suyla değiştirmelisiniz

Geri