Ayağı Kırıldı Ne olur YARDIM NOLUR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hasan.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hasan.

Veteran
Kuşumun ayağı kırıldı 2 veterinere götürdük ikiside kırık dedi bandaj sardılar bir hafta dursun dediler arkadaşlar kuş bandajini çıkartmaya çalışıyor ağrı kesici verdi damlattik kuşun yarasına kalçasına kadar ulaşmış kırık kafesini düzenledim suyuna hergun multivit tamlatiyotum hergun yumurta maması yapıyorum.Kusum beni bende onu cokkkkkk seviyoruz nolur arkadaşlar yardım edin ona eş alacaktım çok güzel hayallerim vardı ağlamaktan bittim tükendim daha ne yapabilirim kusuma

Merhaba çok geçmiş olsun. Bandajlı kısma hala müdahale ediyorsa eğer kemiremeyeceği bir malzeme kullanılabilir o bölge için ya da eğer ayağına ulaşmasına engel olacaksa boyunluklar var. Onlar kullanılabilir. Boyunluklar yaralı bölgeye yönelmemesi için takılıyor. Uyguladığınız yöntemle kısa sürede eski sağlığına kavuşur inşallah.

Oyla 0
Salıncağındaki aynayı ters çevirip kullanıyorduk bizle ilgilensin diye şimdide ayağıyla ilgisini kessin diye ayna koyduk yeminide kuş kumunuda gittim aşağıya döktüm meyve veriyoruz kuşum beni çok seviyordu ve hala da hareketli çok olmasada ama hayata tutunuyor ne yapmalıyım daha

Oyla 0
Merhaba çok geçmiş olsun. Bandajlı kısma hala müdahale ediyorsa eğer kemiremeyeceği bir malzeme kullanılabilir o bölge için ya da eğer ayağına ulaşmasına engel olacaksa boyunluklar var. Onlar kullanılabilir. Boyunluklar yaralı bölgeye yönelmemesi için takılıyor. Uyguladığınız yöntemle kısa sürede eski sağlığına kavuşur inşallah.
Gerçektenmi veteriner kırık ayak düzelmez alışır tek ayakla yaşamaya dedi İnşallah sizin dediğiniz çıkar.

Oyla 0
Geri