roadhouseblues
Veteran
Tırnaklar aşırı uzamış veterinere kestirin kestire messeniz bana özelden yada burdan yazın gaga sının fotoğrafını atın bide
Evet ayakları yamuk ,ilk geldiğinde de böyleydiBurdan görebildiğim kadarıyla pek bişey yok ama sanki ayakları biraz yamuk gibi yani tam basamıyor gibi ama onun dışında pek bi sorun yok
Teşekkür ederim ,evet uzadı bir kez kestirdim ama hızlı uzuyor yine kesicemTırnaklar aşırı uzamış veterinere kestirin kestire messeniz bana özelden yada burdan yazın gaga sının fotoğrafını atın bide
Ben kendi kuşumu kendim kesiyorum ilk başta çok ama çok az kestim şimdi demiyim sahibi oldum mesla cumartasi gagasını kescim keratanın gaga taşı olduğu halde kullanmadı içinTeşekkür ederim ,evet uzadı bir kez kestirdim ama hızlı uzuyor yine kesicem
Evet ayakları yamuk ,ilk geldiğinde de böyleydi
Yok veteriner de gördü ,bir sıkıntısı yok sağolun.Muhtemelen annesi çok doğum yapmış o yüzdendir dedi.Gaga taşını kullanıyor bizimki.Yürümesinde sıkıntı yoksa yada uçup konması da mühim değil fakat tam tersi ise veterinere götürün
Ben kendi kuşumu kendim kesiyorum ilk başta çok ama çok az kestim şimdi demiyim sahibi oldum mesla cumartasi gagasını kescim keratanın gaga taşı olduğu halde kullanmadı için
Kahverengi lekeyi bugün farkettim.Onun dışında yamukluğu hep vardı.Bana geldiğinde bir aylıktısanki doğuştan yanlış kaynamış bir ayak gibi. Sonradan mı oldu?