Ayağını tekrar sardı veteriner

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hasan.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hasan.

Veteran
Bugün kuştan anlayan nöbetçi eczane bulduk.Dizi kırık kalcasindada ufak zedelenme olmuş dedi.Resimdeki gibi sardı pipetimsi bir plastik çubuk koyup iyice bandajladi çok daha iyi sardı yani.İki ayağında renk farkı varmı kangren olmasindan korkuyorum sıkı sarmadi veteiner ayağını ama yinede içimde şüphe var üzerine çok titriyorum bu kusumun.Cunku birinin evinden kaçıp kış günü ilçemizin dışına yakın okulda bulundu bir hoca alıp götürdü onların evindeki muhabbet kuşu da bunu sevmeyip dövmüş biz istedik tam mutlu oldu derken bu olay oldu:'((.Vitaminini yemini oda sıcaklığını dışkısını hep kontrol ediyorum.İyilesirmi arkadaşlar ya yorulmuş biraz kafasını kasimami istedi kasidim suan türleriyle oynuyor.Benim isteğim yeterki basabilsin eskisi kadar olmasada bassın çok bağlandım bu kusuma :'(
Resim

Birde ağrı kesici damlatmistik ayağına artik damlatmamiza gerek varmı ağrı kesici kanatlarına bulaştı birazcık bide veteriner damlatmisti rahatsız oluyor galiba banyolugunu koyup banyo yapsa sıkıntı olurmu yoksa bu ayağı geçene kadar banyo falan yapmasinmi

Oyla 0
Merhaba şu asamada banyo vermeyiniz. Kuş biraz bitkin görünüyor. Ayak uçları kararma ve şişme yok gibi görünüyor. Umarim tez zamanda düzelir

Oyla 0
Unutmadan eklemek istiyorum tunekleri tabana. Yakin yem ve suyunuda ayni sekilde indirmenizde fayda var

Oyla 0
Tünekleri oyuncakları çıkarın.Yemlik ve sulukları tabana sabitleyin.Ayağını normal sardıysa sorun olmaz.ağrı kesici dediğiniz nedir?

Oyla 0
Tünekleri oyuncakları çıkarın.Yemlik ve sulukları tabana sabitleyin.Ayağını normal sardıysa sorun olmaz.ağrı kesici dediğiniz nedir?
Bizim kuşumuz nedense sargısını istemiyor hep atmak istiyor ayağından bizde dikkatini başka bir yöne versin diye oyuncaklarını çıkartmadık 3 oyuncağı vardı 1 tanesi duruyor aynalı tüneğini de aynasını ters çevirip kullanıyorduk bizden soğumasın diye şimdi moral olsun ayağıyla oynamasın diye aynasını ters çevirip yine taktık.Şimdi tüneklerini alırsam can sıkıntısından ayağıyla dahada fazla oynar diye korkuyorum o yüzden almadım tüneklerini ama birbirlerine çok yaklaştırdım zıplayıp geçsin diye zaten öyle yapıyor 2 gün önce tüneğe çıkmakta zorlanırken şimdi daha rahat çıkıyor.Ağrı kesici de veteriner dedi gün gün 2-3 damla damlatın ayak bölgesine dedi.Şırınganın içerisinde sarı bir sıvı halinde.Veteriner zaten damlatmıştı kanatlarına gelmişti 1 gün sonra da biz damlattık yine biraz kanatlarına geldi galiba rahatsız oldu yapış yapış mı oldu bilmiyorum o yüzden damlatmadık birdaha.

Oyla 0
Merhaba şu asamada banyo vermeyiniz. Kuş biraz bitkin görünüyor. Ayak uçları kararma ve şişme yok gibi görünüyor. Umarim tez zamanda düzelir
İnşallah daha da yapabileceğimiz varmı?Multivitamin ve 2-3 günde bir yumurta mamasıyla birlikte meyve sebze ikram ediyorum küçük küçük doğrayıp ikram yemliğine koyuyorum.Başka ne yapabilirim dinç tutmak için onu?

Oyla 0
Unutmadan eklemek istiyorum tunekleri tabana. Yakin yem ve suyunuda ayni sekilde indirmenizde fayda var
Tamam saat geç oldu yarın tünekleri tabana daha yaklaştıracağım ama kuşumun hiç kafes tabanına indiğini görmedim bu 2 gün içerisinde(3 gün oldu bu olay olalı) bu iyi bir şeymi?

Oyla 0
Bizim kuşumuz nedense sargısını istemiyor hep atmak istiyor ayağından bizde dikkatini başka bir yöne versin diye oyuncaklarını çıkartmadık 3 oyuncağı vardı 1 tanesi duruyor aynalı tüneğini de aynasını ters çevirip kullanıyorduk bizden soğumasın diye şimdi moral olsun ayağıyla oynamasın diye aynasını ters çevirip yine taktık.Şimdi tüneklerini alırsam can sıkıntısından ayağıyla dahada fazla oynar diye korkuyorum o yüzden almadım tüneklerini ama birbirlerine çok yaklaştırdım zıplayıp geçsin diye zaten öyle yapıyor 2 gün önce tüneğe çıkmakta zorlanırken şimdi daha rahat çıkıyor.Ağrı kesici de veteriner dedi gün gün 2-3 damla damlatın ayak bölgesine dedi.Şırınganın içerisinde sarı bir sıvı halinde.Veteriner zaten damlatmıştı kanatlarına gelmişti 1 gün sonra da biz damlattık yine biraz kanatlarına geldi galiba rahatsız oldu yapış yapış mı oldu bilmiyorum o yüzden damlatmadık birdaha.
Devit3alın.günde bir kez bir damla ağızdan verin.Kalsiyumdur toparlar.Bir de bemix kompeze bu da bir litre suya bir ampül iyice karıştırılıp içme suyu olarak verilecek.Stresini alır.Ayağında yabancı madde var istememsi çok normal.Ama yormazsa daha çabuk topalr

Oyla 0
Devit3alın.günde bir kez bir damla ağızdan verin.Kalsiyumdur toparlar.Bir de bemix kompeze bu da bir litre suya bir ampül iyice karıştırılıp içme suyu olarak verilecek.Stresini alır.Ayağında yabancı madde var istememsi çok normal.Ama yormazsa daha çabuk topalr
Tamam en kısa sürede burada bulabilirsem alacağım ya da sipariş edeceğim.Örneğin kaç hafta yada ay sonra basabilir ayağını benim istediğim tek şey ayağını tekrar basabilmesi

Oyla 0
Tamam en kısa sürede burada bulabilirsem alacağım ya da sipariş edeceğim.Örneğin kaç hafta yada ay sonra basabilir ayağını benim istediğim tek şey ayağını tekrar basabilmesi
veteriner o konuda bilgi vermedi mi?Sargı ne zaman açılacak ne kadar süre de basar die?O ilaçları eczaneden temin edebilirsiniz

Oyla 0
Geri