Merhabalar daha önceden bahsetmistim videosunu atmıştım. Limonun bir ayaginda sorun vardi. Yuruyebiliyor konabiliyor atlayabiliyor ama tunekte basamiyor uzun sure, yukarda tutup havada acip kapama hareketleri yapiyordu. Son bir kac gundur artık tunekte uzun sure durdugunda vucudundan destek alacak şekilde comeldigini gördüm. Kuş adeta yıkılmış gibi duruyor. Ancak yaklaşınca kalkip kacabiliyor. Bu da bende ağrısı olduğu fikrini uyandirdi. Yeniden muayene etmeye karar verdim. o gunlerde ayaginda bir sorun gormemistim morarma yoktu. Fakat daha yukariya bakmamisim demekki. Dün Tuylerinin basladigi yerdeki eklemde bir morarma fark ettim. Ve diger ayağına göre hafif şişme var. Sanırım bütün sorunu burdan kaynaklanıyor. Bir çıkık olabilir, ağrısı olabilir. Çünkü (ciftlesmemekteki ısrarı dışında) baska bir problemi yok. Teramisinin açık yaralarda ise yaradigini okudum. Elimde dolgit krem vardı. Ona başladım. Gunde iki kere devam edeceğim. Eklemine dokunmamdan cok hoslanmadi. Fakat ne zaman krem sürüp kafese geri koysam acayip keyifli olup dişiye kosuyor
Bu kremin bir zarari olurmu diye sizlere sormak istedim. Tesekkurler.