Ayak Sorunu Ve Cinsiyet Renk Desen?

Ömer Kaan Kaya

Forum Sakini
Merhaba Jumbo yavru aldım bedavaya ayağı az birsey kesilmiş yukarıdan yuvadan atlarken ama suan kapanmış yarası yürüyor haraket ediyor tele tırmanıyor ama o ayağının parmaklarını sıkmıyor pek birsey olmadı ayağı kesileli sizce ayağı iyileşir mi çiftleşebilir mi?
Rengi deseni ve cinsiyeti nedir?

Screenshot_20190715_122611_com.android.gallery3d.jpgScreenshot_20190715_122610_com.android.gallery3d.jpgScreenshot_20190715_122607_com.android.gallery3d.jpgScreenshot_20190715_122605_com.android.gallery3d.jpgScreenshot_20190715_122603_com.android.gallery3d.jpg

Ayağı iyileşir .
Cinseyite bakamadim burnunu daha net cekermisiniz renk ve desen ise baskin parcali opal gri yesil

Oyla 0
Dişi gibi geldi bana. Ayak durumu biraz sıkıntılı ne yazık ki. Yuvadayken o şekilde kalmış gibi geldi bana. Erkeğe dönerse çiftleşmesine engel olur ama dişi ise pek sorun yaratmaz. Ayak sorunları için veterinere danışmanızı öneririm. Oynatma, hareket sorunları varsa mutlaka kontrol gerektirir. Kalıcı olabilir sorun.
Mutasyonu da baskın parçalı zeytin yeşili

Oyla 0
Dişi gibi geldi bana. Ayak durumu biraz sıkıntılı ne yazık ki. Yuvadayken o şekilde kalmış gibi geldi bana. Erkeğe dönerse çiftleşmesine engel olur ama dişi ise pek sorun yaratmaz. Ayak sorunları için veterinere danışmanızı öneririm. Oynatma, hareket sorunları varsa mutlaka kontrol gerektirir. Kalıcı olabilir sorun.
Mutasyonu da baskın parçalı zeytin yeşili
Üstüne basıyor ayağının parmaklarını sıkamıyor tek sorunu o parmaklarını falan sıkabilse yan olmasının pek sorunu olmaz tutunsun tellere tünege yemlige yeter

Oyla 0
kantoran yagı ile masaj yaparak yedir eskradan terramycın krem ilede tabi umut kesilmez inşallah faydası olur

Oyla 0
Geri