b vitamini kullanımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emre6441
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emre6441

iyikus.com Üyesi
sultan papağanım 3 haftadır tüy değişiminde acaba b vitamini bu süreç bitene kadar mı vermeliyim yoksa daha önce de yaptığım gibi haftada iki gün yeterli midir?

sultan papağanım 3 haftadır tüy değişiminde acaba b vitamini bu süreç bitene kadar mı vermeliyim yoksa daha önce de yaptığım gibi haftada iki gün yeterli midir?
Merhaba. B vitamini hangi marka kullanıyorsunuz? 3haftadır tüyde ise 3-5 gün peş peşe ardından haftada 2 gün yada 1 şeklinde uygulamanız daha doğru olacaktır. Bu uygulama daha hızlı tüyden çıkarıyor. Bulabilirseniz, Beforvel yada Berovit iyidir Ben aminosol öneririm aminoasit içeriği tüyleri destekleyecektir.

Oyla 0
Merhaba. B vitamini hangi marka kullanıyorsunuz? 3haftadır tüyde ise 3-5 gün peş peşe ardından haftada 2 gün yada 1 şeklinde uygulamanız daha doğru olacaktır. Bu uygulama daha hızlı tüyden çıkarıyor. Bulabilirseniz, Beforvel yada Berovit iyidir Ben aminosol öneririm aminoasit içeriği tüyleri destekleyecektir.
Betisol almıştım

Oyla 0
Betisol almıştım
Betisol kuşlar için alınabilecek uygun fiyatlı ve etkisi düşük bir üründür. Yokluk durumlarında tercih edilebilir elbette ama daha kapsamlı bir B vitamini kompleksi almak gerekir. Beforvel çok iyidir. Röhnfried, Nekton gibi markaların da ürünleri tercih edilebilir.

Oyla 0
Betisol kuşlar için alınabilecek uygun fiyatlı ve etkisi düşük bir üründür. Yokluk durumlarında tercih edilebilir elbette ama daha kapsamlı bir B vitamini kompleksi almak gerekir. Beforvel çok iyidir. Röhnfried, Nekton gibi markaların da ürünleri tercih edilebilir.
o zaman beforvel tercih edeyim b vitamini için. Bir de normal süreçlerde kimyasal takviye olarak diazyme 256 ve beforvel dışında ara ara kullanmamız gereken bir ürün var mıdır?

Oyla 0
o zaman beforvel tercih edeyim b vitamini için. Bir de normal süreçlerde kimyasal takviye olarak diazyme 256 ve beforvel dışında ara ara kullanmamız gereken bir ürün var mıdır?
ishal durumu çok sık rastlandığından Beforvel almaya gideceğinizde (zirai ilaç satan yerlerde olur), sulphamazethin ve vilmectinde talep edin. Bunlar kuş ecza dolabında bulunması gereken ürünlerden.
Dış Parazitler, Bitlerle Mücadele - Vilmectin
Sulphamezathine Kullanımı

Oyla 0
Evet multivitamin amonasit örnek medtolyamin forte pahalidir ama bolunmus olarak 100 gram olarak satilmakta veya nekton ürunleri tabi tercih sizin
b vitamini için mi medtolyamin forte? Bazı ürünlerde sadece b vitaminlari mevcut ancak bazılarında aminoasit multivitamin ve b vitaminleri var hepsinin bir arada olduğu bir ürünü tercih etmek daha mantıklı değil mi? Mesela araştırdım röhnfried için öyle bir ürün var ve dediğiniz gibi 100 ml olarak bölünerek de satılıyor, şuan tek sultanım olduğu için bu yeterli olur diye düşünüyorum

Oyla 0
ishal durumu çok sık rastlandığından Beforvel almaya gideceğinizde (zirai ilaç satan yerlerde olur), sulphamazethin ve vilmectinde talep edin. Bunlar kuş ecza dolabında bulunması gereken ürünlerden.
Dış Parazitler, Bitlerle Mücadele - Vilmectin
Sulphamezathine Kullanımı
Ne yazık ki öyle yetiştiricisinden bulamadığım için petshoptan sahiplendim ancak kuş bana geldikten bir hafta sonra hem ishalle hem de yavru tüylerinden kurtulmakla uğraşıyor.

Oyla 0
Multi vitaminler içeriği kontrol edilip alınabilir elbette tercih olarak ama mutlaka internetten içerik takibi yapın. Özellikle Biotin (B7) değeri mutlaka yüzdesi bir miktar fazla olan bir ürün tercih edin.

Oyla 0
Geri