B Vitamini Tavsiye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hazal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hazal

Yönetici
Moderatör
Merhabalar,Tollyamin almıştım B kompleks ihtiyacı için fakat baskın kokudan dolayı hiç içmiyor.Enjeksiyonluk bilinen bir kaç markaya baktım ama içime sinmedi.Nekton B almayı düşünüyorum o yüzden.Ya da aynı seviye de farklı bir öneriniz var mı? Bölünmüş olarak quiko da buldum ama güvenemiyorum.Alıp alıp ürünlerin boşa gitmesinden yoruldum gerçekten.Koku olarak quiko ya da Nekton nasıl bilen varsa lütfen fikir verin.

Son düzenleme:
quiko bio kullanıyorum şuan ben. İnanmayacaksın belki ama koku 0. Hiç kokmuyor :)

Oyla 0
quiko bio kullanıyorum şuan ben. İnanmayacaksın belki ama koku 0. Hiç kokmuyor :)
Gerçekten mi,çok şükür :ROFLMAO: bölünmüş olarak buldum ama orijinal midir acaba :/ Akyol satıyor gerçi,öyledir diye düşünüyorum.

Edit: benim baktığım Vitamin B imiş Biotin farklı sanırım

Son düzenleme:
Oyla 0
Ya benim kuşlarda bi sıkıntı var, ya da sizinkiler çok ama çok nazlı :D

Versele yemiyor diyorsunuz, benimkiler dibini kurutuyor

Gervit ya da bt amin kokuyo kuşlar içmiyo diyosunuz, benim kuşlar sanki günlerdir susuz kalmış gibi içiyo...

Çok mu şanslıyım ne:) Aman nazar değmesin:D maşallah diyin hehe

Oyla 0
Ya benim kuşlarda bi sıkıntı var, ya da sizinkiler çok ama çok nazlı :D

Versele yemiyor diyorsunuz, benimkiler dibini kurutuyor

Gervit ya da bt amin kokuyo kuşlar içmiyo diyosunuz, benim kuşlar sanki günlerdir susuz kalmış gibi içiyo...

Çok mu şanslıyım ne:) Aman nazar değmesin:D maşallah diyin hehe
Aaa Versele bizim göz bebeğimiz lütfen paket paket stokluyorum :D bizim ilk günden beri koku hassasiyetimiz var,çözemedim.Kaşıkla zorladım içsin diye resmen acı acı bağırıp kaçtı.Her şeyden tiksiniyorum modunda benim ki:ROFLMAO: maşallah tabi,kıskanmıyorum imreniyorum haha

Oyla 0
-Muta-Vit denemiştiniz daha önce sanırım ve memnun kalmıştınız neden ürün değiştiriyorsunuz?

-Quiko Bio tercih edilebilir daha çok multivitamin gibi ama. @Doğanay Y. memnun kalmıştı baya.

-Nekton biotin de aynı bio gibi içerisinde b vitaminleri barındırıyor lakin multivit gibi.
(6.600.000 IU A vitamini, 10.000 IU Vitamin D3, 20.160 mg E vitamini, 670 mg B1 vitamini (tiamin hidroklorür),
1.680 mg B2 vitamini (riboflavin), 3.330 mg pantotenik asit (kalsiyum-D pantotenat), 10.000 mg niasinamid,
670 mg B6 vitamini (piridoksin hidroklorür), 225 mg folik asit, 2.000 μg B12 vitamini (siyanocobalamin),
16.670 mg C vitamini (askorbik asit), 1.333 mg K3 vitamini (menadion-sodiumbisülfit), 200.000 μg Biotin,
3.000 mg demir (demirli (II) -sülfat, monohidrat), 1.220 mg çinko (çinko sülfat, monohidrat), 1.250 mg manganez (manganez (II) -oksit), 250 mg bakır (bakır (II) -sülfat, pentahidrat), 100 mg iyot (kalsiyum iyodat, susuz).)

-Nekton b comlex in değerleri iyi ama b7(biotin)olmaması üzücü.
(1.500 mg B1 vitamini (tiamin hidroklorür), 3.400 mg B2 vitamini (riboflavin), 30.000 mg niasinamid, 10.000 mg pantotenik asit (kalsiyum-D pantotenat), 3.400 mg B6 vitamini (piridoksin hidroklorür), 8.400 μg B12 vitamini (siyanokobalamin), 6.000 mg folik asit.)

Sonuç olarak tam anlamıyla her şeyi kapsayan bir ürün yok maalesef ki.Karar sizin bt amin forte de denebilir.

Oyla 0
-Muta-Vit denemiştiniz daha önce sanırım ve memnun kalmıştınız neden ürün değiştiriyorsunuz?

-Quiko Bio tercih edilebilir daha çok multivitamin gibi ama. @Doğanay Y. memnun kalmıştı baya.

-Nekton biotin de aynı bio gibi içerisinde b vitaminleri barındırıyor lakin multivit gibi.
(6.600.000 IU A vitamini, 10.000 IU Vitamin D3, 20.160 mg E vitamini, 670 mg B1 vitamini (tiamin hidroklorür),
1.680 mg B2 vitamini (riboflavin), 3.330 mg pantotenik asit (kalsiyum-D pantotenat), 10.000 mg niasinamid,
670 mg B6 vitamini (piridoksin hidroklorür), 225 mg folik asit, 2.000 μg B12 vitamini (siyanocobalamin),
16.670 mg C vitamini (askorbik asit), 1.333 mg K3 vitamini (menadion-sodiumbisülfit), 200.000 μg Biotin,
3.000 mg demir (demirli (II) -sülfat, monohidrat), 1.220 mg çinko (çinko sülfat, monohidrat), 1.250 mg manganez (manganez (II) -oksit), 250 mg bakır (bakır (II) -sülfat, pentahidrat), 100 mg iyot (kalsiyum iyodat, susuz).)

-Nekton b comlex in değerleri iyi ama b7(biotin)olmaması üzücü.
(1.500 mg B1 vitamini (tiamin hidroklorür), 3.400 mg B2 vitamini (riboflavin), 30.000 mg niasinamid, 10.000 mg pantotenik asit (kalsiyum-D pantotenat), 3.400 mg B6 vitamini (piridoksin hidroklorür), 8.400 μg B12 vitamini (siyanokobalamin), 6.000 mg folik asit.)

Sonuç olarak tam anlamıyla her şeyi kapsayan bir ürün yok maalesef ki.Karar sizin bt amin forte de denebilir.
Yok hala tüy için muta-vit ten çok memnunum.Biotin tarzı bir ürün aramıyorum o yüzden.Ben sadece B kompleks almak istiyorum.Muta-vit i sadece tüy değişiminde veriyorum zaten.Bu arada içeriğini bulamamıştım Nekton’un çok teşekkür ederim yazmışsın,iyi oldu.Onu alacağım sanırım.Quiko B skt tarihi falan hiç yazmıyor,içime sinmedi.

Oyla 0
Oyla 0
Gerçekten mi,çok şükür :ROFLMAO: bölünmüş olarak buldum ama orijinal midir acaba :/ Akyol satıyor gerçi,öyledir diye düşünüyorum.

Edit: benim baktığım Vitamin B imiş Biotin farklı sanırım
Quiko bıo, quiko biotin ve birde b si var. Ben bio olani kullanıyorum. Diğer b grubunu denemedim. Gerçekten 0 koku. Nasıl oluyor anlamadım. Akyoldan almıştım bende. Sen sıvı olan ürünü bahsediyorsun değil mi? Koku olabilir onda

Oyla 0
Quiko bıo, quiko biotin ve birde b si var. Ben bio olani kullanıyorum. Diğer b grubunu denemedim. Gerçekten 0 koku. Nasıl oluyor anlamadım. Akyoldan almıştım bende. Sen sıvı olan ürünü bahsediyorsun değil mi? Koku olabilir onda
Evet sıvı olan,tollyamin kadar yoğun değildir koku diye düşünüyorum.Skt tarihini sorarak almak daha iyi olacak.

Oyla 0
1610808865646.png

B comlex alınacaksa eğer buda alternatif olabilir.

İçerik: Her bir litresinde

B grubu vitaminler, B1: 2.500 mg, B2: 4.000 mg, B6: 2.500 mg, B5: 8.600 mg, Vitamini C: 10.000 mg, Niyasin, K vitamini, Betain, Cholin Clorid ve diğer besleyici unsurlar. İçeriğin tamamını görmek için lütfen ürün etiketini inceleyiniz.

Oyla 0
Geri