Merhaba muhabbet yavrularım var fakat yavru çok bağırınca baktım.Video çektim.Gecen gün de iki yavrum öldü 4-6 günlüklerdi.Acaba dedim baba mı bir şey yapıyor .Ki bol bol dişiyi besliyor ama bilemedim.Ne yapmalıyım?Yardımcı olabilirseniz sevinirim
Ölen yavrularda kan ya da yara izi var mıydı? Ya da karınlarında kara benek?Merhaba muhabbet yavrularım var fakat yavru çok bağırınca baktım.Video çektim.Gecen gün de iki yavrum öldü 4-6 günlüklerdi.Acaba dedim baba mı bir şey yapıyor .Ki bol bol dişiyi besliyor ama bilemedim.Ne yapmalıyım?Yardımcı olabilirseniz sevinirim
Hayır özellikle internetten bakmıştım.Benek ,kan,çizik yoktu.Morarmislardi .Kursaklari sarı renktiÖlen yavrularda kan ya da yara izi var mıydı? Ya da karınlarında kara benek?
Ölen yavrularda kan ya da yara izi var mıydı? Ya da karınlarında kara benek?
Bit ya da akar var mı yuvalıkta kontrol edin derim. Bunun haricinde her gün ya da iki gün de bir yumurta mamasını mutlaka verin. Yumurta mamasına ya da suluklara probiyotik desteğini eksik etmeyin. Beslenme, hastalık, sindirim ya da bit sorunundan başka bir şey aklıma gelmiyor. Bu durumla karşılaşan üyeler mutlaka yardımcı olacaktır.Hayır özellikle internetten bakmıştım.Benek ,kan,çizik yoktu.Morarmislardi .Kursaklari sarı renkti