Baba muhabbet kuşu lütfen acil yardım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan WFsultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

WFsultan

Yeni Üye
Merhaba muhabbet yavrularım var fakat yavru çok bağırınca baktım.Video çektim.Gecen gün de iki yavrum öldü 4-6 günlüklerdi.Acaba dedim baba mı bir şey yapıyor .Ki bol bol dişiyi besliyor ama bilemedim.Ne yapmalıyım?Yardımcı olabilirseniz sevinirim

Merhaba muhabbet yavrularım var fakat yavru çok bağırınca baktım.Video çektim.Gecen gün de iki yavrum öldü 4-6 günlüklerdi.Acaba dedim baba mı bir şey yapıyor .Ki bol bol dişiyi besliyor ama bilemedim.Ne yapmalıyım?Yardımcı olabilirseniz sevinirim
Ölen yavrularda kan ya da yara izi var mıydı? Ya da karınlarında kara benek?

Oyla 0
Hayır özellikle internetten bakmıştım.Benek ,kan,çizik yoktu.Morarmislardi .Kursaklari sarı renkti
Bit ya da akar var mı yuvalıkta kontrol edin derim. Bunun haricinde her gün ya da iki gün de bir yumurta mamasını mutlaka verin. Yumurta mamasına ya da suluklara probiyotik desteğini eksik etmeyin. Beslenme, hastalık, sindirim ya da bit sorunundan başka bir şey aklıma gelmiyor. Bu durumla karşılaşan üyeler mutlaka yardımcı olacaktır.

Oyla 0
Yavrular yem için bağırabileceği gibi, ısı ihtiyacı, anne ya da bananın rahatsız etmesi hatta bazen kardeşlerinden bir rahatsız olup bağırma eğilimi olabilir. Anne ya da babanın zarar verip öldürdüğünü düşünüyorsanız, zarar vereni bulup ayırmak gerekir ama diğer kuşun besleyip beslemediğinden emin olmalısınız. Tüysüz bebeklerse eğer dişi ayrımı uygun olmaz

Oyla 0
Geri