dogukancyr
iyikus.com Üyesi
Henüz yavru cere tam oturmamış ama ilk bakışta bana dişi gibi geldi biraz daha bekleyelim sonra tekrar bakalım olur mu? Benimki yavrum da kaçmıştı umarım onuda sizin gibi bulmuştur aklıma geldi bir andaBuyrun hocam
Tamam çok teşekkür ederim.Umarım bulunmuş çok mutludurHenüz yavru cere tam oturmamış ama ilk bakışta bana dişi gibi geldi biraz daha bekleyelim sonra tekrar bakalım olur mu? Benimki yavrum da kaçmıştı umarım onuda sizin gibi bulmuştur aklıma geldi bir anda
UmarımTamam çok teşekkür ederim.Umarım bulunmuş çok mutludur
Bende onu soyliyecektim hocam çamur yemiş gibi duruyorCeresini temizleyiniz. Kuş dişi ve maşallah çok tatlı bir bebek
benim de bir kuşum dışarıdan geldi. Sahibini bulamadıkYaa Maşallah keşke ben de böyle muhabbet kuşu bulabilsem Şimdi diyeceksiniz senin 4 kuşun var zaten ama ben 10 kuşum da olsa hep daha fazla kuşum olsun istiyorum çünkü m. kuşları gerçekten çok tatlış oluyorlar. Aslında böyle bulunan kuşları sahiplerini bulup teslim etmek daha iyi olur. Gerçi insan da vermeye kıyamıyor kii
Allah rahmet eylesinbenim de bir kuşum dışarıdan geldi. Sahibini bulamadık
İyi ki de bulamamışım bizimle 6 yıl geçirdi. Geçen günlerde yaşlılıktan kaybettik maalesef
Oğlum daha bebekken onu uyutup salona geldiğimde salonun ortasında kuş duruyordubenim de bir kuşum dışarıdan geldi. Sahibini bulamadık
İyi ki de bulamamışım bizimle 6 yıl geçirdi. Geçen günlerde yaşlılıktan kaybettik maalesef
Ben sorarım etrafa ama kapıma kadar geldiyse artık benimdir kimseye vermemOğlum daha bebekken onu uyutup salona geldiğimde salonun ortasında kuş duruyordu
O zamanlar bakamayacağım için sahiplendirmiştim. Şimdi gelse yeniden keşke