Balkona gelen tatlış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aleyna A
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aleyna A

iyikus.com Üyesi
Merhabalar. Annemlerin balkonda doğalgaz borusunun üstüne konmuş bu tatlış. Keyfi nasıl gözüküyor? Nasıl bir kuş bi bakabilir misiniz? Henüz videosu yok elimde ama elime geçince video da ekleyeceğim. Cinsiyet yaş sağlık vb konularda şnceleyebilir misiniz?
Eve almışlar ama kardeşimin sevda papağanı var pekte iyi anlaşamadılar. Geçici olarak evdeki eski bir kafese yerleştirmişler.
Son olarak sahibini nasıl buluruz acaba? Birkaç yerde paylaşıp ilan vermişler ama henüz sahibini bulamamışlar. 1 hafta bekleyip sahiplendirmeyi planlıyorlar. Ben alayım dedim ama sultan papağanım var nasıl olur bilemedim. 2 farklı türe beraber bakanlar zorluk ve kolaylıklarını söyleyebilirler mi?

Ekli dosyalar

• IMG_20221204_174039.jpg
    IMG_20221204_174039.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 17
  • IMG-20221204-WA0002.jpg
    IMG-20221204-WA0002.jpg
    144.5 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG-20221204-WA0000.jpg
    IMG-20221204-WA0000.jpg
    56.6 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
Çözüm
Ekledim sanıyodum düzenledim şimdi
Maşallah çok güzel ☺️
Sağlıklı gözüküyor tüyde sanırım
Evde entrobac ve gerwit varsa verebilirsiniz genç bir dişi
Dışkı bozukluğu olabilir kaç gündür dışarıdadir acaba yediği şeylerden dolayı
Yeni yapılan dışkıyi da görmek isterim
Ele alışık olduğu için yabancılık çekmemiş
Farklı türden bakan birden fazla kişiye şahit oldum aynı kafese koymadan sorunsuz besleyenler var tercih sizin
Sahibini bulmak isterseniz çevre petsoplara haber salın Soran olursa verirseniz
Merhabalar. Annemlerin balkonda doğalgaz borusunun üstüne konmuş bu tatlış. Keyfi nasıl gözüküyor? Nasıl bir kuş bi bakabilir misiniz? Henüz videosu yok elimde ama elime geçince video da ekleyeceğim. Cinsiyet yaş sağlık vb konularda şnceleyebilir misiniz?
Eve almışlar ama kardeşimin sevda papağanı var pekte iyi anlaşamadılar. Geçici olarak evdeki eski bir kafese yerleştirmişler.
Son olarak sahibini nasıl buluruz acaba? Birkaç yerde paylaşıp ilan vermişler ama henüz sahibini bulamamışlar. 1 hafta bekleyip sahiplendirmeyi planlıyorlar. Ben alayım dedim ama sultan papağanım var nasıl olur bilemedim. 2 farklı türe beraber bakanlar zorluk ve kolaylıklarını söyleyebilirler mi?
Resim yükleyin bakalım

Ekledim sanıyodum düzenledim şimdi
Maşallah çok güzel ☺️
Farklı türden bakan birden fazla kişiye şahit oldum aynı kafese koymadan sorunsuz besleyenler var tercih sizin

Çözüm
Maşallah çok güzel ☺️
Şöyle bir videoda çekmiş. Arkadan öten kardeşimin sevda papağanı. Altına bişey sermemişler henüz. Dışkı resmi anca tabandan çekebilir ama taban da siyah.
Kardeşim papağanı salınca muhabbet kuşunun kafesinin etrafına gidip ısırıyor bu kuşu. O yüzden onlar bakamazlar ama ben bi denerim bakalım benimki nasıl tepki vericek 😌 Dileğimiz sahibini bulmak petshoplara haber vermek mantıklı aslında yarın ilk iş çevre petshoplara haber verelim.
Bir de elinde yemle gidince ele gelmiş başta ama kafes kapısını açınca çıkmıyor şuan kafesten. Eli sokunca da ele gelmiyor kaçıyor

Şöyle bir videoda çekmiş. Arkadan öten kardeşimin sevda papağanı. Altına bişey sermemişler henüz. Dışkı resmi anca tabandan çekebilir ama taban da siyah.
Kardeşim papağanı salınca muhabbet kuşunun kafesinin etrafına gidip ısırıyor bu kuşu. O yüzden onlar bakamazlar ama ben bi denerim bakalım benimki nasıl tepki vericek 😌 Dileğimiz sahibini bulmak petshoplara haber vermek mantıklı aslında yarın ilk iş çevre petshoplara haber verelim.
Bir de elinde yemle gidince ele gelmiş başta ama kafes kapısını açınca çıkmıyor şuan kafesten. Eli sokunca da ele gelmiyor kaçıyor
Korkmuştur dışarıda hâliyle
Muhabbet kuşlarının akbabalari kargalardir maalesef 😐
Genç olduğu için zamanla alışır
Ben baya iyi gördüm maşallah
Umarım sahibine kavuşur olmazsa siz deneyin bakalım umarım iyi gelir size

Korkmuştur dışarıda hâliyle
Muhabbet kuşlarının akbabalari kargalardir maalesef 😐
Genç olduğu için zamanla alışır
Ben baya iyi gördüm maşallah
Umarım sahibine kavuşur olmazsa siz deneyin bakalım umarım iyi gelir size
Teşekkürler cevap için dışkı da bu şekilde çekebilmiş ancak dediğim gibi taban siyah umarım anlaşılır bir fotoğraftır.

Ekli dosyalar

• IMG_20221204_182625.jpg
    IMG_20221204_182625.jpg
    1.5 MB · Görüntüleme: 4
Çok teşekkürler yardım için. Muhtemelen bişey yemedi dışarda. O yüzden yem görünce hemen ele geldi. Karnı acıkmış ve üşümüş olmasının dışında bir sıkıntısı olmamasına çok sevindim
Rica ederim ne demek ☺️ aklınıza takılan her türlü soruyu sorun seve cvplarim elimden geldiğince

Maşallah çok tatlı bir dişi. Muhtemelen evcil gibide ama biraz zaman tanıyın olur mu? Yarın enerji olarak düşüş yaşayabilir, üşütme ihtimali de olacağından tıksırması normal. Ortam ısısını bir miktar arttırma şansınız varsa arttınız.

Maşallah çok tatlı bir dişi. Muhtemelen evcil gibide ama biraz zaman tanıyın olur mu? Yarın enerji olarak düşüş yaşayabilir, üşütme ihtimali de olacağından tıksırması normal. Ortam ısısını bir miktar arttırma şansınız varsa arttınız.
Teşekkürler hocam. Zaten kafesine çok yaklaşmıyoruz. Kendi halinde takılıyor şuan için. Şükür bi tıksırma falan da olmadı. Gerçek sahiplerini bulamazsak gideceği ev de hazır 🙏🏻

Hocam 5 dakika arayla çekilmiş 2 video ekledim. Kuyruk atması var gibi geldi bana ama keyfi de iyi gibi. Altını temizledim peçete serdim dışkı yaptığı gibi çekip atıcam
@İpek.s sende bakabilir misin

Son düzenleme:
Merhaba, bu atma sorun seviyesinde değil. Yine dışkısıni da görmek gerek. Tunekte ki keçe benzeri ürün bitler için iyi yataklık yapacaktır. Mutlaka sökmek gerek
Teşekkürler cevap için 😌🙏🏻
Aslında tünek olmamasından kaynaklı rüzgar gülünün sopasını sardık durması için. Tünek alıp değiştirilecek 🙏🏻 diğer tünek kardeşimin kuşunun tüneği. Bir iki gün bu sardığımız sopa dursa sorun olur mu acaba?

Teşekkürler cevap için 😌🙏🏻
Aslında tünek olmamasından kaynaklı rüzgar gülünün sopasını sardık durması için. Tünek alıp değiştirilecek 🙏🏻 diğer tünek kardeşimin kuşunun tüneği. Bir iki gün bu sardığımız sopa dursa sorun olur mu acaba?
ha yok sorun olmaz ama hatırlatma yapmak istedim sadece. Yünlü ve türevi kumaşlar bitler için açık davet sebebi

Hocam 5 dakika arayla çekilmiş 2 video ekledim. Kuyruk atması var gibi geldi bana ama keyfi de iyi gibi. Altını temizledim peçete serdim dışkı yaptığı gibi çekip atıcam
@İpek.s sende bakabilir misin
Kusura bakmayın lütfen cevap veremedim biraz işim vardı hocam gerekini söylemiş bende sorun derecesinde olduğunu düşünmüyorum ama isterseniz önem amaçlı kekik çayı yapabilirsiniz

Geri