Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar evde Ballı yem yapan var mı varsa nasıl yaptınız evde yapılan Ballı yem kuşa zarar verir mi YouTube da gördüm fakat emin olmak için sormak istedim
BALLI YEM NASIL YAPILIR? Malzemeler:Yumurta,bal,yem,az miktarda çekirdek,kuş kumu,ezilmiş tuzsuz badem-ceviz-fındık,pelet yem,buğday-galeta-mısır-pirinç unu(evinizde hangisi varsa kullanabilirsiniz ama hepsinden olursa zengin olur). -Yumurtayı kır,karıştır, -2 tatlı kaşığı bal kat karıştır...
Tohumlar Tohumlar Ambalajdaki yazıya bakarsanız, komple besin olan tohum karışımları ucuz veya pahalı olmak üzere her yerde bulunmaktadır. Nispeten pahalı yemler marka yemleridir, diğer taraftan da adsız karışımlar da satılmaktadır. Fakat bunlardan almıyorum, çünkü bu tohumların bayat olduğu...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.