Ballı yem öneri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KaramanN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Oyla 0
Linkteki ürün normal yem. Ballı yem yazdığına bakmayın. Normal yemde bal gerekli değil ve gerçekten bal olan bir yemde görmedim.
Başlıkta ballı yem yazınca direk o ürünler geldi aklıma linke açıp bakamadım ? bal olsa dahi nasıl bir bal kullanıldığını bilemezsiniz bir sürü soru işaretleri kalır aklınızda

Oyla 0
Başlıkta ballı yem yazınca direk o ürünler geldi aklıma linke açıp bakamadım ? bal olsa dahi nasıl bir bal kullanıldığını bilemezsiniz bir sürü soru işaretleri kalır aklınızda
Evet sadece pazarlama ve satış amaçlı yazıyorlar ballı vitaminli meyveli vs. Ballı krakerlerde aynı şekil ballı meyveli yazıyorlar ama çoğu kimyasal maddeler ile birleştiriliyor. Meyve dedikleride bayat renkli ekmekler oluyor.

Oyla 0
Oyla 0
Kesinlikle böyle yemleri önermiyorum, önermiyoruz. İnternetten Benelux'un %35 aspurlu olan karışımını deneyebilirsiniz...
Benelux ve iyi markalar pazarlama ve satış işini geliştirmedikçe Quik ve bu tarz markalar her zaman daha çok satacak gibi. Çünkü bu markaların bulunabilirlikleri daha kolay ve insanlar bu konuda bilgili olmuyor maalesef. :(

Bu arada linkteki Eurogold yem benim ilk kuşumda ilk yemimdi. Karışım oranından ziyade tohumlar gereksiz yağlı. Bu yüzden ben de sürekli kullanım için tavsiye etmiyorum.

Oyla 0
Benelux ve iyi markalar pazarlama ve satış işini geliştirmedikçe Quik ve bu tarz markalar her zaman daha çok satacak gibi. Çünkü bu markaların bulunabilirlikleri daha kolay ve insanlar bu konuda bilgili olmuyor maalesef. :(

Bu arada linkteki Eurogold yem benim ilk kuşumda ilk yemimdi. Karışım oranından ziyade tohumlar gereksiz yağlı. Bu yüzden ben de sürekli kullanım için tavsiye etmiyorum.

Benelüx, deli nature, king gibi yemler zaten ithal gelen yemler. Onlarında küçük paketleri gelmiyor çuval yemleri ithal ediliyor sadece. Çuvallarda bir süre sonra piyasada bitiyor zaten bulamıyorsun bir daha.. Satış stratejisi falan yerli markalar için geçerli..

Yerlilerden de güzel yemler var. Mesela garden mix, beaks, bonnie bana göre temiz yemler. Her pethopta da var.. He aspuru biraz azdır vs. ama bence bir sorun değil. Önemli olan temiz ve taze olması..

Quik, gold vings, jungle zaten aynı firmanın yemi. Ben tavsiye etmiyorum bu üç ürünüde.. Euro gold, vitakraft gibi ballı meyveli denen tatlandırıcı aromalı yada boyalı ekmek parçalı ürünleride önermiyorum. Yem dediğin doğal olucak kardeşim, taze olucak, temiz olucak, içinde boyalı ekmek parçaları olmayacak...

Oyla 0
Geri