Banyo sonrası hızlı nefes alıp verme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hx12480
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hx12480

iyikus.com Üyesi
Sultan papağanımın poposu çok kirli olduğu için ılık suyla temizledim.Temizlendikten sonra hızlı bir şekilde nefes alıp vemrye başladı.Korktuğu için diye düşünüyorum.Kaba koyduğumda hemen sudan içti.Su temiz çeşme suyu.İçine birşey koymadım.

bu kadar derin nefes alması çok normal değil. Yapışan dışkıları bir anda sert çekmediniz değil mi?
Anne/babası besliyor değil mi hala?

Sultan papağanımın poposu çok kirli olduğu için ılık suyla temizledim.Temizlendikten sonra hızlı bir şekilde nefes alıp vemrye başladı.Korktuğu için diye düşünüyorum.Kaba koyduğumda hemen sudan içti.Su temiz çeşme suyu.İçine birşey koymadım.
Ortalama 40-45 günlük bir papağan .tahminen anne baba beslemeyi bırakmıştır.
Su ile ilk temas el ile yıkama korkutmuştur diye düşünüyorum.
Dışkı resmini de ekleyebilir misiniz?

Aynı durum devam ediyor mu?

Son düzenleme:
bu kadar derin nefes alması çok normal değil. Yapışan dışkıları bir anda sert çekmediniz değil mi?
Anne/babası besliyor değil mi hala?
Anne baba 32 günlük olduktan sonra beslemeyi bıraktı.35 günlük olduktan sonra ben kursak beslemesi yapmaya başladım.hala devam ediyorum.Veteriner ayağında kırık olduğunu söyledi ve kaynamaya başladığını söyledi şuan 13 gün fln oldu ayağına basmayı bırakalı.Röntgen çekmeden söyledi bunu.Doğruluğu tartışılır ama başka alternatif gelmiyor aklıma.Ayağında his kaybı yok.

Geri