kuşçuklar
iyikus.com Üyesi
Kuşum 1 aydır banyo yapmıyor suyun içine marul maydonoz koyuyorum yine girmiyor kuşuma nasıl banyo yaptırabilirim?
Banyo kabına şişeyle su sıkıyorum.Benimkide içinde yıkanmıyor.Ama suyu sıktıkça altına girip heryerini o şekilde yıkıyor.Deneyebilirsiniz..Kuşum 1 aydır banyo yapmıyor suyun içine marul maydonoz koyuyorum yine girmiyor kuşuma nasıl banyo yaptırabilirim?
Biz de ayni sıkıntıyı yasiyorduk mecburen elimizle tutup muslugu hafif sekilde açıp ılık su ile yıkayıp kuruluyoruz yapcak bisey yok.Kuşum 1 aydır banyo yapmıyor suyun içine marul maydonoz koyuyorum yine girmiyor kuşuma nasıl banyo yaptırabilirim?
Bu aslında kuşta travmaya yol açabilir. Bunun yerine bir spreyle su sıkmanız muslukta yıkamayla aynı etkiyi verir hem de kuşun güvenini zedelemez. Bu yaptığınıza alıştı ve memnun ise bilemem tabii??Biz de ayni sıkıntıyı yasiyorduk mecburen elimizle tutup muslugu hafif sekilde açıp ılık su ile yıkayıp kuruluyoruz yapcak bisey yok.
sprey ile bizzat su ile yikamak bence etki olarak cok farkli ,spreyde sadece ustten su puskurtmus olursunuz.guven kaybi vb konuaunda bi sknti yasamiyoruz hala cok seviyor uçup konuyor kendini kaşıttırıyor. diger turlu yontemler bnce sadece yuzeysel bir yikama yontemiBu aslında kuşta travmaya yol açabilir. Bunun yerine bir spreyle su sıkmanız muslukta yıkamayla aynı etkiyi verir hem de kuşun güvenini zedelemez. Bu yaptığınıza alıştı ve memnun ise bilemem tabii??![]()