Basit ama oyalandığı bir yer

GüzelKuş

Veteran
Kuşumu ders çalışırken odamda salıyorum aşırı derecede öttüğü için bende onu oyalayabilecek bir yer yaptım çıkarmam gereken bir şey varmı? (Suluğu farklı yerde) Telefon normalde orda durmuyordu anlık oraya aldım bi kutudan çıktı.

Şimal sepetin üstüne basit ucuz bir oyun alanı yapabilirsin ahşaplarla çokta güzel olur bence.
Böyle bırakmayacağım zaten aklıma geldi aniden bende yaptım zaten sevmiş gibi duruyor. İpleri kemiriyor kendim yapmıştım onları severse bir kaç tane daha yaparım. Babamdan ahşap bir kaç tahta felan isteyeceğim onlarla oyun alanı gibi bir şey yaparım. Bakalım nasıl olursa artık :)

Oyla 0
Bir sorum olacaktı bu sepeti değiştirmeden üstüne ekleyerek devam edeceğim ama birden aklıma geldi sormak istedim. Araları biraz geniş ve sepet 4 katlı. Alttakilerin de araları bu şekilde düşme ihtimali felan olur mu bir kaç tane daha alta ip sarkıtacağım çünkü onlarla sarkıp iner mi aklım kaldı.

Oyla 0
Düşme olabilir elbette. Onun için tabana bir bez parçası ya da daha kalın yumuşak bir şeyler kullanılabilir. Örneğin mantar plakalar genelde bu tip şeyler için tercih edilir. İp içinde keten ipler (jüt)

Oyla 0
Düşme olabilir elbette. Onun için tabana bir bez parçası ya da daha kalın yumuşak bir şeyler kullanılabilir. Örneğin mantar plakalar genelde bu tip şeyler için tercih edilir. İp içinde keten ipler (jüt)
Teşekkür ederim altına bir şeyler sarayım korkutuyordu bişey olma olasılığı. Yarın halledeceğim hemen teşekkür ederim.

Oyla 0
Geri