Başka Evden Gelen Kuş HK.

siradaninsan

iyikus.com Üyesi
Merhaba,
Kuzenim bayram sebebiyle memlekete gidecek fakat kuşlarını bana bırakacaklar erkek kuşu iri bir kuş benim kuşumda dişi yerli ona nazaran daha ince bir kuş besbelli yani sorum bu değil. sorum 20-25 veya 1 ay bilmiyorum belirli süre bende kalacak aynı odaya koyacağım için daha sonrasında ayrıldıklarında problem olur mu?

Merhaba,
Kuzenim bayram sebebiyle memlekete gidecek fakat kuşlarını bana bırakacaklar erkek kuşu iri bir kuş benim kuşumda dişi yerli ona nazaran daha ince bir kuş besbelli yani sorum bu değil. sorum 20-25 veya 1 ay bilmiyorum belirli süre bende kalacak aynı odaya koyacağım için daha sonrasında ayrıldıklarında problem olur mu?
Yani bence ayrı kafeslerde oldukları için sorun olmaz.kuşların yaşları nedir?

Oyla 0
Merhaba,
Bulaşıcı hastalık ihtimale karşı yakın veya bir araya koymayın, aynı odada mesafeli kalsınlar.
Gelecek olan kuş 1-2 gün tedirginlik duyabilir, ama alışır muhtemelen.
Gidince de bir sorun olmaz, sonuçta yapacak başka bir şey yok.

Oyla 0
Bulaşıcı hastalık ihtimale karşı yakın veya bir araya koymayın, aynı odada mesafeli kalsınlar.
Gelecek olan kuş 1-2 gün tedirginlik duyabilir, ama alışır muhtemelen.
Gidince de bir sorun olmaz, sonuçta yapacak başka bir şey yok.
Yani bence ayrı kafeslerde oldukları için sorun olmaz.kuşların yaşları nedir?

teşekkür ediyorum bilgi için ama kuşlar çok alışık tedirginlik duyacağını pek sanmıyorum ama kafeste durmayı sevmiyor her iki kuşta gözlemleyip mi birlikte dışarı salsam yani kuşun dışkısına bakıp gözlemleyeyim bir gün diyorum kuzenlerime gittiğimde ara ara da bize getirirlerdi kuşu çok alışık bir kuş cana yakın yani benim kuşumda gelecek kuşta kafeste pek durmayı sevmiyorlar full salınıklar gelince napacağım

Oyla 0
Yani işin özü hem kafesi pek sevmeyen kuşlar ayrıca full kafeste tutamam illaki salacağım gelecek kuş enerjik bir gün takip yapıp emin olduktan sonra oynamalarına izin vereyim o zaman arada gelirdi bize zaten

Oyla 0
Geri