Merhaba arkadaşlar, bugün beautiful food'un değerli firma görevlilerinden Murat Bey ve ekip arkadaşlarıyla tanışma fırsatı buldum. Bir öncesi gün özel mesajdan yazışmıştık ama tesadüf oldu diyelim
.
iyikus.com olarak BF ürünlerini bir konuşalım istedim. Bir kaç görsel ekleyeceğim sizin için. Sizlerde olumlu ya da olumsuz mama hakkında ki düşüncelerinizi iletirseniz sevinirim. Bu arada denemem için ürün çeşitlerinden hediyeler verdiler. Çok teşekkür ederim kendilerine. Talep eden olursa bir miktar kargo ile gönderim sağlayabilirim.
Kendileri mamanın gelişimi için her öneriyi dikkate almaktadırlar. Bu nedenle özellikle böyle bir konunun yararlı olacağını düşündüm.
Bunlar kendi çektiğim içerik. Kiremit rengi olan kızıştırıcı özelliği olan Love maması

Diğer görseller de kurtlu ve meyveli ürünlerine aittir.

iyikus.com olarak BF ürünlerini bir konuşalım istedim. Bir kaç görsel ekleyeceğim sizin için. Sizlerde olumlu ya da olumsuz mama hakkında ki düşüncelerinizi iletirseniz sevinirim. Bu arada denemem için ürün çeşitlerinden hediyeler verdiler. Çok teşekkür ederim kendilerine. Talep eden olursa bir miktar kargo ile gönderim sağlayabilirim.
Kendileri mamanın gelişimi için her öneriyi dikkate almaktadırlar. Bu nedenle özellikle böyle bir konunun yararlı olacağını düşündüm.
Bunlar kendi çektiğim içerik. Kiremit rengi olan kızıştırıcı özelliği olan Love maması

Diğer görseller de kurtlu ve meyveli ürünlerine aittir.
Ekli dosyalar
-
WhatsApp Image 2021-10-02 at 22.48.36 (1).jpeg206.1 KB · Görüntüleme: 7
-
WhatsApp Image 2021-10-02 at 22.48.36.jpeg206.6 KB · Görüntüleme: 13
-
WhatsApp Image 2021-10-02 at 22.48.37.jpeg322.3 KB · Görüntüleme: 15
-
WhatsApp Image 2021-10-02 at 22.48.40 (1).jpeg196.3 KB · Görüntüleme: 15
-
WhatsApp Image 2021-10-02 at 22.48.40.jpeg296.7 KB · Görüntüleme: 14