Bebe bisküvisi

Taha Avcu

Yasaklanmış Kişilik
Arkadaşlar mamada bebe bisküvisi kullanmanın yarardan fazla zararı olduğunu söylüyorlar. Sizin görüşünüz nedir. Kimi kişide içindeki vitaminlerden dolayı öneriyor.

Tavsiye etmem. İçinde şeker olduğundan dolayı ilerleyen zamanlarda sorun olabilir, içinde şeker olduğundan dolayı mantarı arttırır.

Oyla 0
Arkadaşlar mamada bebe bisküvisi kullanmanın yarardan fazla zararı olduğunu söylüyorlar. Sizin görüşünüz nedir. Kimi kişide içindeki vitaminlerden dolayı öneriyor.
Merhaba Taha. Bu biraz senin baktığın dönem ile alakalı. Ben kuş beslediğimden beri kullanıyorum ama nasıl. Şöyle; 1 kilogram kuru mamamın içerisine 8-10 tane bebe bisküvisini un haline getirip koyuyorum. İki sebebim var; birincisi mama yemeyeceksede kuş bu, sunni bir aroma veriyor. İkinci olarak kalori tabiki. Yavru besleyen kuşlar için ek kalori. Şunuda eklemek gerek ben meyve kullanmıyorum. Nadiren belki elma. Yani hayvanlar genelde kompleks kaynaklardan karbonhidratı alır. Şart mı dersen değil. Kullanmasanda bir açığını görmezsin artısınıda gözle görebileceğini sanmıyorum. Benimki alışkanlık. Geçende söylediğim gibi ben her şeyin bir ölçüsü olduğuna inanıyorum.

Oyla 0
Ben bebe bisküvisi tavsiye etmem. Onun yerine etimek kullanabilirsin. Ben etimek kullanıyorum. Belki Faruk hocamın dediği gibi yavru döneminde kullanılabilir ama ben tavsiye etmem, içinde süt ve şeker var. Ve bunlar kuşlar için zararlı.

Oyla 0
Bende mamayı çok seviyorlar diye yarım ya da 1 adet kullaniyordum.mantar olma ihtimali var dedikleri için bı sorayım dedim

Oyla 0
Bebe bis. yerine tuzsuz etimekler uygundur. Verilebilir ama çok çok az oranda kendi mamanızı yapıyorsanız eğer. Önerilmez ama yıllardır kullılan bir üründür. Şekerle beslenen bir hastalık alt yapısı varsa onun gelişmesine katkı sağlayacaktır ve hızlı kendini gösterir bu sorun.

Oyla 0
Geri