Bebek Muhabbet kuşu beslenmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ponpon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ponpon

Forum Sakini
Merhabalar. 15 günlük ve 13 günlük bebek muhabbet kuşum var. Sabahtan beri ağlıyorlar anne pek beslemiyor. Normalde kursakları dolu oluyordu, sürekli ağladıkları için aç olduklarını düşünüyorum. Elle besleme yapmam gerekiyor mu yoksa annenin beslemesini mi beklemeliyim?
Elimde A21 mama var. Anne - baba bu zamana kadar güzel besliyordu ne oldu anlamadım ?

Merhabalar. 15 günlük ve 13 günlük bebek muhabbet kuşum var. Sabahtan beri ağlıyorlar anne pek beslemiyor. Normalde kursakları dolu oluyordu, sürekli ağladıkları için aç olduklarını düşünüyorum. Elle besleme yapmam gerekiyor mu yoksa annenin beslemesini mi beklemeliyim?
Elimde A21 mama var. Anne - baba bu zamana kadar güzel besliyordu ne oldu anlamadım ?

Merhaba, maşallah ne sevimli bir albino. Gün içinde, akşam kontrol edelim. Normalde beslenmediklerinde 1/ zorlasa 2 gün idare edebiliyorlar. Mutlaka besleyecektir. Hemen yumurta maması ya da sevdiği besinlerden takviye geçiniz anne babaya

Çok teşekkür ederim Doğanay bey, yeni yapmıştım ama hemen yaptım tekrar, besliyorlar şu an. Haftada 4 defaya çıkayım mı mamayı, çok olur mu?

Sağolun Doğanay bey,Asla kursak beslemesi yapmak istemiyordum size minnettarım 5 dk içinde karınları doydu ve su an kendilerini taşıyamıyorlar, kursakları dopdolu ağlamalar kesildi ? artık sürekli vereyim yeter ki beslemeyi bırakmasınlar. Diğer yavrum da lutino oldu bir garip kuluçka serüveni ?

Geri