Ben benim :)

Kahramanze

iyikus.com Üyesi
Katılım
6 Haz 2024
Mesajlar
42
Yaş
24
Konum
Bursa
Adım: Zeynep
Soyadım:KAHRAMAN
24 yaşında Moda tasarım ve ek olarak reklamcılık alanından mezun oldum. Vasfım şahsımın önüne geçmesini hiç bir zaman istemeyerek direk kuşumla olan bağıma ve hikayeme geçiyorum.
2023 Ocak ayında küçük kardeşime karne hediyesi olarak aldığımız kuşun, kardeşim okula gittiğinden dolayı sorumluluklarını ben üstlendim. Daha önce de kuş beslememize rağmen bu kuşla aramda büyük duygusal bir bağ oluştu. Onu almaya gittiğimiz zaman onlarca kuş arasından gözlerime baktığı anı asla unutmam..
Eve ilk geldiği zaman ürkek ve cılız bir sesle öten üç aylık kuşum zamanla ağzımızdan yemek yer başımızda uyur hale geldi. Tabi ki bu evreye gelene kadar izlemediğim eğitim videosu abone olmadığım kanal platform kalmadı.. zaten soru kısmına bakarsanız gecenin belli gündüzün aydın saatlerinde “Birçok” soru sorduğumu göreceksiniz :)
Şuan evimizin neşesi biraz durgun, bu beni gece nöbetlerine zorluyor an be an takip ediyorum. Mutluluğumu hüznümü paylaştığım kuşum / kuşlarımız ın tüyleri kadar ömrü olması temennisi ile. Umarım bu kısa ömürlerini onlara en güzel ve en sağlıklı bir şekilde geçirmeye vesile oluruz.
 

Ekli dosyalar

  • IMG_6444.jpeg
    IMG_6444.jpeg
    86.4 KB · Görüntüleme: 3
Geri
Üst