Merhabalar
Ben Nisa,21 yaşındayım ve Samsunda ikamet ediyorum. Üniversite öğrencisiydim ama ikinci yılımda dondurup tekrar YKS çalışmaya karar verdim.
Zamanında çılgın mı çılgın sevimli bir muhabbet kuşu beslemiştim... ne yazık ki kaçmıştı. Annem üzüldüğüm için iki tane yavru muhabbet kuşu getirmişti. Dışkılarında anormallik olduğunu düşünmüş ve veterinere götürmüştük. Maalesef hastalarmış
Söylenenleri harfiyyen uyguladık ancak sabah uyandığımızda yavrulardan birini kaybetmiştik. Diğer yavruysa iyiye gidiyor gibi görünüyordu ama yanılmışız,sadece bir hafta dayanabildi. Doğal olarak bayağı üzülmüştüm. Tahmin edebileceğiniz gibi annem bu sefer güvenilir bir yerden kuş alalım diye tutturdu ama ben karşı çıktım çünkü tekrar aynı olayları yaşamak istemiyordum. Sonuçta bu minikler de birer can taşıyor ve bizler gibi hastalıklarını dile getiremiyorlar. Kısaca annemin ısrarları sonucu 2021 yılı Şubat ayında gidip yavru sultan papağanı aldık. Şükür hep sağlıklı ve neşeli bir dost oldu bizim için. Son zamanlar aile içerisinde yaşanan birtakım sağlık sorunlarından dolayı birkaç gün evde yalnız bırakmak zorunda kaldık, şükür ki geldiğimizde sağlığı ve keyfi yerindeydi. Yine de aynı durum olursa yalnız kalmaması için şimdilik arkadaş oldukları yavru bir dişi aldık... İki gündür dışkılarında bir anormallik olduğunu düşündüğüm için internette araştırma yaparken burayı keşfettim ve tam bir bilgi kaynağı olduğunu görünce aranıza katılmak istedim.

Zamanında çılgın mı çılgın sevimli bir muhabbet kuşu beslemiştim... ne yazık ki kaçmıştı. Annem üzüldüğüm için iki tane yavru muhabbet kuşu getirmişti. Dışkılarında anormallik olduğunu düşünmüş ve veterinere götürmüştük. Maalesef hastalarmış