BENELUX YEM

Pinar_beyza_buyuk

iyikus.com Üyesi
Burdaki önerilerden bakıp benelux yem aldim. Icerisinde hic yulaf yok. Benim mi eklemem gerekiyor? Yanlis mi almisim yoksa? Cunku daha once witte molen kullanıyordum icerisinde bolca yulaf vardı. Bunun icine de eklemeli miyim?

Ekli dosyalar

• 20210623_181449.jpg
    20210623_181449.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 13
  • 20210623_181449.jpg
    20210623_181449.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 13
Yulaf yapısı itibarı ile sıcak yerde bekletilirse son kullanma tarihi gelmeden de böceklenebilir bu yüzden yemin içinde bulunması önerilmemektedir. Yemin içerisinde bulunmamasının bir diğer nedeni ise; kuşların yem içinde yulafı arayıp diğer yemleri yememesidir. Bu nedenlerden dolayı yulaf yemin içine karıştırılmamalıdır. Normal zamanlarda haftada 1 kere üç çay kaşığı kadar, tüy dönemlerinde ise haftada 2 kere yine 3 çay kaşığı kadar vermeniz yeterli olacaktır...

Oyla 0
Merhaba, benelux yem içeriğinde yulaf yok. Yulaf olmamasıda bir çok açıdan iyidir. Yulaf alınacaksa eğer ödül yemi ya da ara ara ayrı kapta verilecek şekilde sunulmalıdır.

Oyla 0
Yulaf yapısı itibarı ile sıcak yerde bekletilirse son kullanma tarihi gelmeden de böceklenebilir bu yüzden yemin içinde bulunması önerilmemektedir. Yemin içerisinde bulunmamasının bir diğer nedeni ise; kuşların yem içinde yulafı arayıp diğer yemleri yememesidir. Bu nedenlerden dolayı yulaf yemin içine karıştırılmamalıdır. Normal zamanlarda haftada 1 kere üç çay kaşığı kadar, tüy dönemlerinde ise haftada 2 kere yine 3 çay kaşığı kadar vermeniz yeterli olacaktır...
Cok teskkur ederim

Oyla 0
Geri