Beyaz Kuşumun cinsi nedir yaşı kaçtır ne zaman gagası mavileşir

Benim kuşun aynısı :D kuşun büyük ihtimalle kız ve 7,8 aylık

Ekli dosyalar

• 20201217_225436.jpg
    20201217_225436.jpg
    106.4 KB · Görüntüleme: 13
Oyla 0
Merhaba. Tek bir fotoğraftan ırk ve yaş tahmini yapamayız. Kuşunuzun yakından, kuyruk ve kanatlarının da çıkacağı, yaş tahmini için ise göz ve başının çıkacağı birkaç fotoğraf atın. Ceresinin rengini tam olarak göremedim onu da yakından atarsanız sevinirim.

Oyla 0
Rica etsem cere kısmını daha net görebileceğim bir fotoğraf atabilir misiniz?

Oyla 0
Foto koyulmuyor sunucunun işlemesi çok büyük felan diyor
hizliresim.com
üzerinden yükleyip link paylaşır mısınız?
Görselinizin uzunluk ve genişlik açısından fazlalığı yüklenmesini engelliyor. Görselin ekran görüntüsünü alıpta yükleyebilirsiniz sorunsuz.

Oyla 0
hizliresim.com
üzerinden yükleyip link paylaşır mısınız?
Görselinizin uzunluk ve genişlik açısından fazlalığı yüklenmesini engelliyor. Görselin ekran görüntüsünü alıpta yükleyebilirsiniz sorunsuz.
Atıyorum

Merhaba. Tek bir fotoğraftan ırk ve yaş tahmini yapamayız. Kuşunuzun yakından, kuyruk ve kanatlarının da çıkacağı, yaş tahmini için ise göz ve başının çıkacağı birkaç fotoğraf atın. Ceresinin rengini tam olarak göremedim onu da yakından atarsanız sevinirim.

Bu nasıl iyimi bu foto

Ekli dosyalar

• Screenshot_20201219_122716_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20201219_122716_com.android.gallery3d.jpg
    540.2 KB · Görüntüleme: 6
Oyla 0
Oyla 0
Bu nasıl iyimi bu foto
Kuşunuz erkek. Yaşını da 6 aylık veya daha fazla diye tahmin ediyorum. Kuyruk ve kanadı uzun gibi geldi bana. Irkı Çekoslovak olabilir. Kızışma durumunda ise çok bir bilgim yok fakat hatırladığıma göre cere rengi pembe olan erkek kuşlar çekinik karakterli oluyor. Onların cere rengi sanırım hep aynı oluyordu.

Oyla 0
Geri