Oglusum sevilmeyi oksanmayi cok seviyor. Bu en hafif sevme seklim. Cocuklarimizi bol sevgiyle, dozunu bazen kacirarak sevenler kimler
Ya bende hic kiyamiyorum ama tutamiyorum kendimi bazen bebek sever gibi sevdigimi farkedip kendimi durdurmaya calisiyorum cok sukur benimki daha cok kucuk oldugu icin isirmayo bilmiyor kizinca bagirip gagasini vuruyor bazen ozaman anliyorum sikildigini hepsinin omru uzun olsunMaşallah pek güzel
Al yanakları çok yakışıyor papağanlara
Ben henüz hunharca sevemedim kıyamıyorum ama kardeşime vermiştim bir yavruyu
Deli gibi seviyor tâbi çok sıkmaya da gelmiyor bu canlılar
Hemen sıkılıyor dudağını ısırıyor
Maşallah çok güzel bağ kurarsınız bu şekildeYa bende hic kiyamiyorum ama tutamiyorum kendimi bazen bebek sever gibi sevdigimi farkedip kendimi durdurmaya calisiyorum cok sukur benimki daha cok kucuk oldugu icin isirmayo bilmiyor kizinca bagirip gagasini vuruyor bazen ozaman anliyorum sikildigini hepsinin omru uzun olsun
Amiiiin amiiiin insallah hepsinin omru uzun olsun dosttan ote evladim artik o benim bi kizim vardi bide oglusum olduMaşallah çok güzel bağ kurarsınız bu şekilde
Uzun yıllar dost olarak eşlik etsin size
Tüyü kadar Ömürlü olsunlar
Cok kucuk geldi sanirim ondan bu kadar cok alisti valla narin narin sevemiyorum napiyimMaşallah iyi alışmış size. Çok masum bakıyor Ben de şiddetli sevenlerdenim