Birkaç Oyuncak HK.

siradaninsan

iyikus.com Üyesi
Merhaba,
Kuşumun 2 oyuncağı ve bunlar plastik

oyuncakları bunlar;
1626363477918.png1626363482613.png

fakat bu oyuncaklar kuşuma yeterli gelmiyor ki hep dışarı da olmak istiyor. Kuşum ipli şeyleri çok seviyor ipleri kemirmeyi vs. ipli oyuncak alayım diyorum ama ipli oyuncaklar ayağına dolanır mı tereddütteyim.

Almak istediğim oyuncakları bu görsele ekleyeyim;
1626363572056.png
böyle bir düz bir şey alayım diyorum kuşum çok seviyor düz alanda durmayı bunda pek sakınca görmüyorum.

1626363645282.png
böyle yine ipli ve boncuklu bir oyuncak tercih edebilirim

1626363768547.png
ve son olarak şöyle bir oyuncak var. yine tahtayı kemirmeyi seviyor diye

kafesim 60x35 kafes sizce bu ipli oyuncak problem çıkarır mı tül gibi ayağına takılma vs.

Merhaba,
Kuşumun 2 oyuncağı ve bunlar plastik

oyuncakları bunlar;
Ekli dosyayı görüntüle 18733Ekli dosyayı görüntüle 18734

fakat bu oyuncaklar kuşuma yeterli gelmiyor ki hep dışarı da olmak istiyor. Kuşum ipli şeyleri çok seviyor ipleri kemirmeyi vs. ipli oyuncak alayım diyorum ama ipli oyuncaklar ayağına dolanır mı tereddütteyim.

Ekli dosyayı görüntüle 18735
böyle bir düz bir şey alayım diyorum kuşum çok seviyor düz alanda durmayı bunda pek sakınca görmüyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 18736

Ekli dosyayı görüntüle 18737

kafesim 60x35 kafes sizce bu ipli oyuncak problem çıkarır mı tül gibi ayağına takılma vs.
Bence pek ipli şeyler almayın benim bir kuşumun tırnağı takılmıştı ve baş aşağı durduğu için bizde gece uyuduğumuz için görmedik tabi sabah kurtardık ama biraz su içip öldü maalesef plastik şeylerde almayın bence mantar ve parazit gibi hastalıklar plastiğin üzerinde daha çok duruyorlarmış ?

Oyla 0
1626363572056.png

1626363645282.png

1626363768547.png

Kemirmeyi oldukça seviyorlar alabilirsiniz tabii ki.
O türde bir oyuncak değil zannetmiyorum ayağına takılacağını...

Oyla 0
Tek kuş ise arkadaş almak ona en iyi seçenek olacaktır.
Hocam kuş almayı düşünüyorum fakat yazdan sonra üniler açılıyor biliyorsunuz malum bize bolu yolu gözükecek haftasonları geleceğim sadece kardeşim ve annem bakacak kuşa.. uyguladığım programı ve yaptıklarımı iyice anlatıp gideceğim kuş bana çok alışkın kardeşimede aynı şekil oyuncaklarla bir nebze olsun bastırmak istiyorum onun haricinde bizim kuş kafesi sevmiyor ipli kemirebileceği türde oyuncaklarla vakit geçirmesini sağlamak istiyorum oyun alanıda var ama kardeşim de okuduğu için 1-2 de vs gelecek eve o zamana kadar kafeste kalacak sıkıntı çıkmaması adına alıştırayım diyorum

alırsam bir sıkıntı çıkarsa sakınca olabilir annem ve kardeşim pek tecrübeli değil o yüzden kuş almayı aslında bir yandan şimdiden almayı alıştırmayı düşünüyorum ama bilmiyorum.

Son düzenleme:
Oyla 0

Kemirmeyi oldukça seviyorlar alabilirsiniz tabii ki.

O türde bir oyuncak değil zannetmiyorum ayağına takılacağını...
Bana da öyle geliyor iple oynamayı seviyor ve düz zemin hoşuna gidiyor her kuş gibi yorulduğunda tabana iniyor çünkü alasım var en kısa zamanda alacağım diğer oyuncakları ilgi çeksede sıkılıyor demek ki iple deneyelim şansımızı

Oyla 0
İp oyuncaklar daima dikkatli kullanım gerektiriyor. Bir de oyuncaklarla her kuş ilgili olmuyor. Hiç bir oyuncak türünün yerini tutmaz

Oyla 1
Geri