birkaç sorum olacaktı kuşlarımla ilgili

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eylülkalpşimal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
E

eylülkalpşimal

Kuşum yaklaşık 3 gündür depresyonda gibi. (5 yaşına girecek) Normalde sürekli ısıran, ısırınca kanatan bir kuş fakat 3 gündür her istediğimizi yaptırıyor. (sevdirme,dokunma)
Daha önce de bu olay olmuştu biraz gözetledim sürekli uyuyordu hala aynı şuan da. Kuşumun neyi var?

Diğer kuşum (6-7 aylık) ise sürekli ya kendi kafesine yada diğer kuşun kafesine gidiyor bu yüzden elime alıştıramıyorum. Ve sürekli birşey yapmamamıza rağmen kaçıyor bizden. Ne yapabilirim?

Kuşum yaklaşık 3 gündür depresyonda gibi. Normalde sürekli ısıran, ısırınca kanatan bir kuş fakat 3 gündür her istediğimizi yaptırıyor. (sevdirme,dokunma)
Daha önce de bu olay olmuştu biraz gözetledim sürekli uyuyordu hala aynı şuan da. Kuşumun neyi var?

Diğer kuşum ise sürekli ya kendi kafesine yada diğer kuşun kafesine gidiyor bu yüzden elime alıştıramıyorum. Ve sürekli birşey yapmamamıza rağmen kaçıyor bizden. Ne yapabilirim?
Kuşu eline alıştırmak için kafesini farklı bir odaya götür yada sen kuşla farklı odaya git kuzum. Mavişin durumu ile ilgili birşey diyemiyorum kuzum. (Bide yaşlarını yazarsan daha iyi olur)

Oyla 0
Kuşunuzda kabarma, uyuma halleri ya da başka benzer hasta belirtileri var mı?
Müsait olduğunuzda kuşun dışkılarından bir kaç fotoğraf ekleyebilir misiniz?

Ele alışma durumu biraz zor ve sabır isteyen durumlardan. Eğitim kategorisini incelemenizi öneririm.

Oyla 0
Geri