Yani bite benziyor ama tam bilemedim bit ilacı denediniz miKuşumu yeni aldım. Kasindigi icin bit olma korkusu vardı. Sonra duvarda minik minik beyaz böcekler gördüm ama çok küçük sizce bit midir? Bitse nasil geçiririm?
Evet gerçekten de böceğe benzemiyor ama yinede emin değilim garip bişeyBana da bit gibi geldi çünkü boe bir başka böceğin olması biraz garip
Bence atsanız da bişey değiştirmez daha bilgili kişilere sormanızı tavsiye ederimMajo dermabit ürünün adi . Başka kuşun yok. Onları atsam yenisini alsam hâla bit var ama yani onlara tekrar geçerse
Aysu hanım hangi şehirde oturuyorsunuz belki tanıdığım veteriner vardırBence atsanız da bişey değiştirmez daha bilgili kişilere sormanızı tavsiye ederim
O ürün ise yaramazMajo dermabit ürünün adi . Başka kuşun yok. Onları atsam yenisini alsam hâla bit var ama yani onlara tekrar geçerse
Önce etkili bir ilaç sonradan ekipmanları atarsanız bitten kurtulursunuzMajo dermabit ürünün adi . Başka kuşun yok. Onları atsam yenisini alsam hâla bit var ama yani onlara tekrar geçerse
Aysu hanım için vilmectine baktım fakat internette yokO ürün ise yaramaz
Vilmectin veya U200 parazit ilacı almanızı tavsiye ederim
Nette bulunmaz veterinerlerde veya Zirai ilaç satılan yerlerde bulunurAysu hanım için vilmectine baktım fakat internette yok
Hiç bilmiyorum ben U200 aldım etkili bir Damla 10 ml 130 TL ye almıştım sanırım oda o civardadirFiyati ne kadardır tahmini
Veteriner adresi ve telefonu burada paylaşabilirsiniz.Aysu hanım telefon numaranızı verirseniz veteriner tanıdığım var numarasını atarım
Arkadaşımda şaka yapmıştım yanlış anlaşılma olmasınVeteriner adresi ve telefonu burada paylaşabilirsiniz.
Kullanıcılardan telefon ve adres istemek doğru değil site kurallarına uygun olduğunu düşünmüyorum