Bitmeyen kepekler..

Ufuk kygsz

iyikus.com Üyesi
Muhabbet kuşum kendini kaşıyor gagasıyla ve sürekli kepek gibi beyaz beyaz şeyler döküyor.Sebebi nedir varsa bu durumu en aza indirebilecek doğru adımlar nelerdir sizlerden fikir ve yardım almak isterim deneyimli arkadaşlardan.simdiden tesekkurler

Tüy döneminde ve normal zamanlarda deriden ve tüy kapsüllerinden kepekler normaldir. Banyo yaptırma sıklığını arttırınız.

Oyla 0
Muhabbet kuşum kendini kaşıyor gagasıyla ve sürekli kepek gibi beyaz beyaz şeyler döküyor.Sebebi nedir varsa bu durumu en aza indirebilecek doğru adımlar nelerdir sizlerden fikir ve yardım almak isterim deneyimli arkadaşlardan.simdiden tesekkurler
Beyaz şeyler ölü deridir ama fazla yaz ayi cok olur ama tuyleri cok dokuluyorsa tuy cekme sorunu vardir

Oyla 0
Tesekkur ederim oncelikle bilgi icin, bir sorum daha olacakti kuşum için genel vitamin anlaminda hangisini onerirsiniz suyuna katilan damla seklinde olanlarindan.? Birden fazla vitamini içeren olarak soruyorum yani .
gervit w yi öneriyorum.oda internette satılıyor.onuda 50 ml ve gr petden almanız iyi olur

Oyla 0
Geri