roadhouseblues
Veteran
Probiyotik ve vitaminimin skt si dolmak üzere bu yüzden yenilerini alacağım.Ama 2 tane kuşum var ve bu yüzden fazla ürün almak istemiyorum.Röhnfried kullanıyorum şimdilik.Tavsiye eder misiniz nasıl bi yol izlemeli?
Tabii ki riski var lakin belli başlı sitelerde pek sorun olmuyor. Örneğin GR Pet Ürünleri ya da petmatketburada...*Bazı insanlar bölünmüş ürün almanın sakıncalı olduğunu söylüyor o anlamda yani.
Röhnfried ile devam edebilirsiniz. VL'nin de güzel ürünleri mevcut. Mevzu multivitamin ve probiyotik ise Gervit-W ve Entrobac yeterli olacaktır.Genel olarak bölünmüş ürün almak konusunda fikrinizi sordum aslında ? Güvenilir site ve marka önerisi de alırsam ne güzel olur![]()
Genel olarak bölünmüş ürün almak konusunda fikrinizi sordum aslında ? Güvenilir site ve marka önerisi de alırsam ne güzel olurHangi konuda destek istediğinizi pek anlayamadım doğrusu. Ürünlerden kaç gr alınması gerektiği mi, yoksa marka önerisi mi?
Tabii ki riski var lakin belli başlı sitelerde pek sorun olmuyor. Örneğin GR Pet Ürünleri ya da petmatketburada...*Bazı insanlar bölünmüş ürün almanın sakıncalı olduğunu söylüyor o anlamda yani.
Röhnfried ile devam edebilirsiniz. VL'nin de güzel ürünleri mevcut. Mevzu multivitamin ve probiyotik ise Gervit-W ve Entrobac yeterli olacaktır.Genel olarak bölünmüş ürün almak konusunda fikrinizi sordum aslında ? Güvenilir site ve marka önerisi de alırsam ne güzel olur![]()
Çok teşekkür ederimTabii ki riski var lakin belli başlı sitelerde pek sorun olmuyor. Örneğin GR Pet Ürünleri ya da petmatketburada...
Röhnfried ile devam edebilirsiniz. VL'nin de güzel ürünleri mevcut. Mevzu multivitamin ve probiyotik ise Gervit-W ve Entrobac yeterli olacaktır.
Grpet bence güvenilir ve çok hızlı kargoluyorlar. 20ml ürün aldım onu bile 10 ar mllik şişelere koymuşlar bu açıdan çok beğendim ağzı açılıp sürekli havayla temas etmiyor ve paketlemesi şişelemesi güzelÇok teşekkür ederim