Bu hapşırma mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hasan.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hasan.

Veteran
Merhabalar kuşum arada sırada böyle hapşuryor genellikle tüylerini kaşıdıktan veya yem yerken veya su içerken yapabiliyor. Arada sırada da hiçbir şey yokken de yapabiliyor. Yemleri falan tozlu değil pek elekten geçiriyorum. Oda sıcaklığı da gayet iyi. Neden olabilir acaba? Hastalık belirtisi değildir umarım.

Merhabalar kuşum arada sırada böyle hapşuryor genellikle tüylerini kaşıdıktan veya yem yerken veya su içerken yapabiliyor. Arada sırada da hiçbir şey yokken de yapabiliyor. Yemleri falan tozlu değil pek elekten geçiriyorum. Oda sıcaklığı da gayet iyi. Neden olabilir acaba? Hastalık belirtisi değildir umarım.
normaldir.su içince burnuna su kaçtığından yem yediğinde tozdan hapşırıyordur.

Oyla 0
üşütme sorununuz var galiba
Aynen olabilir. Geçen sene benim kuşumda aynı şekil olmuştu hatta böyle olduğu için şuan kuşlara merakım olmaya başlamıştı araştırıp. Sürekli tüyleri kabarık aynı bu şekil hapşırıyor halsiz ve arada bir yem su yiyor ve içiyor. Ben yulaf vitamin ve yumurta maması ile atlatmıştım bu süreci.

Oyla 0
@Doğanay Y. abi tam o sırada tüy bakımını yapmış ve tüylerini falan dökme amaçlı silkelenmişti. Video uzun olmasın diye kirpmistiim orayı yani normalde öyle kabarik değil, uyurken kabarık oluyor genelde.
@MiniKuş @Yao ako teşekkür ederim size de sağolun.
Bu da diskisi, tüy döneminde şuan
IMG_20210523_224510.jpg

Oyla 0
@Doğanay Y. abi tam o sırada tüy bakımını yapmış ve tüylerini falan dökme amaçlı silkelenmişti. Video uzun olmasın diye kirpmistiim orayı yani normalde öyle kabarik değil, uyurken kabarık oluyor genelde.
@MiniKuş @Yao ako teşekkür ederim size de sağolun.
Bu da diskisi, tüy döneminde şuan
Ekli dosyayı görüntüle 17206
Tüy dönemindede öyle olabilirler. Tüy döneminde olduğuna eminsen yulaf b vitamini ve aspur vermeni öneririm.

Oyla 0
@Doğanay Y. @MiniKuş abi ben de Divitsol değil de şu var bu işe yarar mı acaba
alpha-fox-diare-park-bagirsak-flora-duzenleyici
Bir de şunlardan var:
taubenfit
avisol a

Moderatörün son düzenlenenleri:
Oyla 0
benzer işlevli muhtemelen yarayacaktır ama bu ürünü kullanmadım (alpha fox)
Avisol A düşük ayarlı bir vitamin
Taubenfit piyasada tutmuş, kendini kanıtlamış katkılardan bir tanesidir.
Link yerine ürün ismi şeklinde yazarsanız sevinirim

Oyla 0
1 yıl tolyamin forte ve avi-vit kullandım. Ne bir eksik ne bir sorun yaşadım şükür. Kombin ürünlerle işlevsel hale dönüşebilirler toz formdakiler.

Oyla 0
Geri