bu hastalık nedir nasıl tedavi edilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan myahix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

myahix

iyikus.com Üyesi
bir tanıdığımızın verdiği kuş daha yavruyken geldi o zamandan bu şekilde tüysüz şuan kuluçkada yavrularıda böyle tüysüz olur mu? başka bir hastalık belirtisi yok çok hareketli bir kuş.

Moderatörün son düzenlenenleri:
kafes kirli değil yumurta maması vermiştim bir kapta onu dökmüştü hazır yuvadan çıkmışken çektim öyle sonrasında zaten temizledim.

Oyla 0
Merhabalar. Bazen kuluçka zamanında, yavru kuşlar diğer kardeşleri ya da ebeveynleri tarafından tartaklanıp yolunabiliyor bu benzer şekillerde. Bu sebeple, zararın ne kadar çok olduğuyla alakalı, zamanla yeni tüylerin çıkma olasılığı yüksektir. Bu gibi durumlar yavrularına yansımayacaktır. Kuluçkanızı, yavruların büyüklük durumuna göre sıkça değiştiriniz. Bakınız, tırnaklarda dışkı kalıntıları mevcut. Bu durumlara müsade etmeyiniz.

Ayrıca aşağıda ki konuyu inceleyiniz;

Oyla 0
Merhabalar. Bazen kuluçka zamanında, yavru kuşlar diğer kardeşleri ya da ebeveynleri tarafından tartaklanıp yolunabiliyor bu benzer şekillerde. Bu sebeple, zararın ne kadar çok olduğuyla alakalı, zamanla yeni tüylerin çıkma olasılığı yüksektir. Bu gibi durumlar yavrularına yansımayacaktır. Kuluçkanızı, yavruların büyüklük durumuna göre sıkça değiştiriniz. Bakınız, tırnaklarda dışkı kalıntıları mevcut. Bu durumlara müsade etmeyiniz.

Ayrıca aşağıda ki konuyu inceleyiniz;

birisi bana eğer yuvaya dokunursan tekrar girmez demişti bende hiç ellemedim. teşekkür ederim değiştireceğim.

Oyla 0
Merhaba, tüy hastalıkları yansıyabileceği gibi bazı kuluçkalarda teğette geçebilir. Riskli bir durumdur ve eşleme uygun olmaz. Çok geçmiş olsun

Oyla 0
Merhaba, tüy hastalıkları yansıyabileceği gibi bazı kuluçkalarda teğette geçebilir. Riskli bir durumdur ve eşleme uygun olmaz. Çok geçmiş olsun
bana erkek diyerek vermişlerdi bende de erkek vardı daha sonra çiftleşme görünce yuvalık koymuş bizimkiler yoksa ben ayırırdım ama ben şehir dışından döndüğümde dört yumurta vardı ellemedim...

Oyla 0
Büyütsünler de o halde. Bazen hiç beklenmedik zamanlarda bu tip durumlar olabiliyor. Umarım güzel bir kulaçka geçirirler.

Oyla 0
Geri