Bu kadar beyaz olmasi normalmi birkqc gundur sanki rengi daha beyaz olmaya basladi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Limonum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gecen hafta parazit ilaci sıkildi bide suyuna koymak icin vitamin verdi veteriner ben ondan 15 gun once badem yag surmustum baska ek birsey kullanmiyorum

Oyla 0
Kelleşme mantar kaynaklı gibi değil. Bu nedenle çıkmasını beklemek haricinde yapabilecek bir şey olduğunu sanmıyorum.

Oyla 0
İstanbul umraniyede bi veteriner yakin cevremde aslinda kus turunden anlayan bi veteriner bulamadik buraninda cok anladigini dusunmuyorum ama parazit ilaci belki iyi gelir dedik
İstanbulveti araştırın İstanbul'da kelimenin tam anlamıyla anlayan tek yer orası.

Oyla 0
Bende Ümraniyedeyim. İstanbul dışındakiler pek bilmeyebilir ama avrupa-anadolu yakası ziyaretler, şehirlerarası yolculuk gibi özel araçla:) Diğer türlü de birçok bin-in meselesi...Tam kaos:)

Yine de istanbulvet zorlanabilir. İmkanınız varsa burası daha iyi olacaktır.

Haricinde Ümraniye civarında iki veteriner önerebilirim. Birisi laboratuvara sahip, diğeri tahlil için başka yere gönderiyor.

VETERİNER
(0216) 533 00 12

İstanbul Hayvan Hastanesi ( laboratuvarı var )
0533 152 71 41

Öncesinde telefonla arayıp bilgi alabilirsiniz.

Oyla 0
Bende Ümraniyedeyim. İstanbul dışındakiler pek bilmeyebilir ama avrupa-anadolu yakası ziyaretler, şehirlerarası yolculuk gibi özel araçla:) Diğer türlü de birçok bin-in meselesi...Tam kaos:)

Haricinde Ümraniye civarında iki veteriner önerebilirim. Birisi laboratuvara sahip, diğeri tahlil için başka yere gönderiyor.

VETERİNER
(0216) 533 00 12

0533 152 71 41

Gerçekten öyle metro ve metrobüs yapsan neredeyse 1.5 saat sürer. Abi iyi oldu bu veterinerleri paylaşman, teşekkürler.

Oyla 0

VETERİNER
(0216) 533 00 12

0533 152 71 41

Tesekkurler bi hafta daha beklicem pazartesi parazit ilaci verilsin olmadi diger yerlerede gotururum simdi tedavi bitmeden ordan orayada suruklemek istemiyorum hayvan sitrese gircek diye kafesinden uzaklasinca cok korkuyo yabanci yerlerede alisik degil

Oyla 0
Geri