Bu mama hakkında bilgi sahibi olan varmı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MecHuLBeY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MecHuLBeY

Forum Sakini
Arkadaslar bu mama hakkinda bilgisi olan varmı muhabet icinde var ama icerigini bulamadım nedense ilgimi cok cekti icerigini bulamadim ama ucuz ve kaliteli bir seye benzettim bilgisi olan kullanan deneyim sahiplerini sahneye bekliyorum @Ümit T. @Muratsani @Doğanay Y.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210401-203948_Trendyol.jpg
    Screenshot_20210401-203948_Trendyol.jpg
    404.3 KB · Görüntüleme: 19
Arkadaslar bu mama hakkinda bilgisi olan varmı muhabet icinde var ama icerigini bulamadım nedense ilgimi cok cekti icerigini bulamadim ama ucuz ve kaliteli bir seye benzettim bilgisi olan kullanan deneyim sahiplerini sahneye bekliyorum @Ümit T. @Muratsani @Doğanay Y.
Bu mama güzel ancak muhabbet için olanı son zamanlarda yok bildiğim kadarıyla (stokta yok). Kanarya/muhabbet maması pek değişmiyor bence, uygunsa sizin için kullanılabilir. En iyi 3 mama içine koyuyorum bu mamayı ben kendi adıma.

Kuru mamalara ıslatma yöntemide deniyorlar...

Bu gibi bir girişimin yerine kuş sayısına göre marul, kırmızı lahana vb. Sebzeleri rondodn geçirerek nemlendirme olarak kullanabilirsin? Üstelik besin katkılarıda cabası, mis.

Reis benim hosuma giden 1 kac mama var 1 kg aliom versele lega ile harmanliom yoksa yetmio versele lega tek basina cok buyuk kulfet 2 kg versele lega kurtlu ve hayvansal yumutali mama bide ucuz die avis mama icine az bisi havuc tohumu az bisi kenevir tohumu gibi bir kac tane tohumuda birlestirip rendeden cekip veriom ondan sonra incelige bir bak asıl bundan sonra gelio :) bezelye cimlendirip kırmızı pancar rendeleyip cok az da havuc allahim allahim nasil anlattiysam caniniz cekecek bazende bugday cimliom duruma göre degisio

Ürünün İçeriği:

Quiko Rusk, yumurtalı bisküvi (% 28), soya, nijer tohumu, sarı darı , bal (% 1,4)

Aynı kutu kanarya başlığı altında ama alt başlıklarında

Ürün her ne kadar kanaryalar için üretilmiş olsa da yüksek yumurta oranı ve bileşimi sayesinde muhabbet kuşları ve ufak papağan türleri tarafından rahatlıkla tüketilebilir ve herhangi bir problem arz etmez.

Linki de bu sanırım (doğanay düzenledi :) )

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ürünün İçeriği:

Quiko Rusk, yumurtalı bisküvi (% 28), soya, nijer tohumu, sarı darı , bal (% 1,4)

Aynı kutu kanarya başlığı altında ama alt başlıklarında

Ürün her ne kadar kanaryalar için üretilmiş olsa da yüksek yumurta oranı ve bileşimi sayesinde muhabbet kuşları ve ufak papağan türleri tarafından rahatlıkla tüketilebilir ve herhangi bir problem arz etmez.

Linki de bu sanırım (doğanay düzenledi :) )
Bunları bende biliyorum ama bu kadar olmasinin imkani yok sadece 3 5 cesit yazip birakms :) mesela icinde anasona benzeyen bi koku var

Geri