Bu mamadan kullanan var mı?

Şöyle kullanmıştım, gerçi hala var:)

Kullandığım nemli mamaya ilave ediyordum. Ya da kendi hazırladığım mamaya.

Toz yapısı olduğu için sıkıntılı bir durum tüketimi.

Onun dışında, içeriğinde birtek ben yokum gibi:)

Kızıştırma gibi bir amacınız var ise, kendi hazırladığım mamaya ileveten bunu ve Versele lagayı da ekliyorum. Yedikten sonra hepsi çıldırıyor:)

Oyla 0
Oyla 0
Şöyle kullanmıştım, gerçi hala var:)

Kullandığım nemli mamaya ilave ediyordum. Ya da kendi hazırladığım mamaya.

Toz yapısı olduğu için sıkıntılı bir durum tüketimi.

Onun dışında, içeriğinde birtek ben yokum gibi:)

Kızıştırma gibi bir amacınız var ise, kendi hazırladığım mamaya ileveten bunu ve Versele lagayı da ekliyorum. Yedikten sonra hepsi çıldırıyor:)
Dün bnde gördüm bir yerde kızıştırma da 1 numara dıyo sızde etkisini gördünüz mü işe yarar mı

Oyla 0
Yani aslında bunu şuna benzetitorum; konuşturucu yem adı altında satılan ürünlere, satış stratejisi.

Etkisi elbette var lakin diğer mamalarla aynı nitelikte. Kızıştırma dediğimiz olay özel bir durum değil aslında:)

Yeterli vitamin minarel ve diğer besin ögeleri ve enerjiyi aldıktan sonra problem yok:) En büyük kızıştırıcı etmenlerin başında, başka kuşların aynı ortamda olması gelir. Eğer yok ise telefondan hergün 1 saatlik muhabbet kuşu sesi açabilirsiniz. Gün ışığının en yoğun şekilde yansıdığı saatler uygun zamanlardır.

Mesela ; Marul, kara lahana, göbek, hazır mama, vitamin, mineral, havuç, probiyotik ile yaptığım karışım ciddi derece de etki yaratıyor.

Hiçbir mamadan mucize beklemeyin. Bu mamadan alıp bahsettiğim doğal mamanıza ekleme yapabilirsiniz, ya da başka bir mama da olabilir...

Oyla 0
aslında tam anlamıyla bir mama değil bu. Mama kıvamlaştırıcı toz diyorum ben. Ben az oranda denemek için arkadaştan aldım ancak beğendiremedim.

Oyla 0

Oyla 0
Kullandım tahıldan yapılma bir ürün kısa ve öz söyleyim kıyaslamasını sen yap kardesim wings die bir mama var kg fiyatı neye tekabül ediyor bi arastır mukayesesini sen yap neden acaba diye yada versele lega gold paket ile kıyasla arasındaki farkı anlamıs olursun ben gidip yerinden aldım bunu ha kötü demiyorum kesinlikle yanlıs anlama ama bi pupa mama yada piyasadaki mamalarla es deger paketi ac direk fasulye kokusu karsılıyor yogun derecede birde olaya söyle bir bak versele lega wings dünya lideri acaba kactane gıda mühendisi kactane kimyager kactane prof calıstıyor bide bu mamaya bir bak :) kuslar harici olarak agzini dahi sürmuyor en azından benim kuslarda öyle oldu

Oyla 0
Geri