Bu nedir?

Rüştü Okumuş

Çevirmen
Merhabalar ortalama 10 aylık kokomuz var biliyorsunuz, kendini sevdirmeyi ve kaşındırmayı çok seviyor. 2-3 gündür sevince bu hareketi yapıyor ne anlama geliyor? ( erkek )

Son düzenleme:
Yok Şimal'cim korku değilde umarım kızışkınlık değildir :D biz anlam veremedik ne demek olduğuna. Normalde dişiler yapıyor kızıştıklarında ama erkeğin dişi gibi hareket etmesi ilginç.

Oyla 0
Yok Şimal'cim korku değilde umarım kızışkınlık değildir :D biz anlam veremedik ne demek olduğuna. Normalde dişiler yapıyor kızıştıklarında ama erkeğin dişi gibi hareket etmesi ilginç.
Sultan papağanları konusunda bayağı cahilim :D. Bu nedenle Fransız kalabilirim uzaktan takip edebilirim.

Oyla 0
Ya normalde kabararak sevdiriyordu. Islık çalıyor, babacık ve aşkım diyor ama dişi kur hareketi yapıyor. Normalde sultanlarda dişiler konuşmuyor tek tip ötüyor. Anlayamadık yani
Dişi muhabbetim aynen böyle yapardı severken,gerçi bazen Bulutta öperken buna benzer bir hareket yapıyor.Erkeklerde de olabiliyor demek.Kızışma durumu olabilir belki :unsure:

Oyla 0
Anlayamadığımız erkeklerde böyle olmuyor kızışma belirtisi lakin dişi olsa ıslık çalıp konuşamaz. Beynimiz yandı. 3 saattir araştırıyorum hala net bir kanıya varamadım.
Hocam muhabbetler de bile erkeğin kuyruk kaldırdığını dişinin ayak attığını görüyoruz :D arada bizi şaşırtabilirler.

Oyla 0
Geri