Bu sefer oldu galiba

Nur Vural

iyikus.com Üyesi
Dişi kuş bir kaç kere yumurtadan döndü sanırım (eritti bence).Bu sefer oldu sanki bir çok blokta paylaşmıştım ancak sadece bu blok çok tecrübeli yorumlar yapıyor. Yönlendirmeleri doğru çıkıyor ?. Şimdi yine fikirlerinizi önemseyerek soruyorum ve yorumlarınızı bekliyorum. Bu kuş anaç değil kesinlikle yumurtlamak denildi kuş sizce yumurtlar mı?1 Ağustos 2021

Ayrıca dışkının büyüklüğü normal belirti ama tamamen beyaz olması anormal mi?
Evet, beyaz olması iyi değil. Normalde pankreas problemini işaret ediyor fakat yumurta ile ilgili bir mevzu da olabiliyor yanlış hatırlamıyorsam. Bu durumla ilgili tecrübem olmadığı için başka yorum yapamayacağım.

Oyla 0
Merhaba, kuşunuz bence çok anaç ancak rahatsızlığı var gibi. Biraz pankreas problemlerine yakın dışkıları var ve genelde rahatsız ya da ayak problemi olan kuşlar bu şekilde tüneğe yatarak zaman geçirir. Yumurta oluşmuş olsa bile kanallarla alakalı bir problem de söz konusu olabilir.

Oyla 0
2 Ağustos 2021 bugünkü modumuz da bu
[/QUO@nead
Merhaba, kuşunuz bence çok anaç ancak rahatsızlığı var gibi. Biraz pankreas problemlerine yakın dışkıları var ve genelde rahatsız ya da ayak problemi olan kuşlar bu şekilde tüneğe yatarak zaman geçirir. Yumurta oluşmuş olsa bile kanallarla alakalı bir problem de söz konusu olabilir.
Pekine gibi olumsuzluklar beklemeliyim

Oyla 0
Yumurta sıkışması, üreyememe, ilerlemiş vakalarda kısırlık, kabuksuz yumurtlama gibi gibi durumlar olabilir. Mutlaka veteriner kontrolü gerekiyor.

Oyla 0
Neye hazırlıklı olmalıyım
Yumurta sıkışması, üreyememe, ilerlemiş vakalarda kısırlık, kabuksuz yumurtlama gibi gibi durumlar olabilir. Mutlaka veteriner kontrolü gerekiyor.
Aslında dışkısı iki gündür normal renkli pankreas problemi olsa devam etmez miydi? Umarım kanalların da sıkıntı yoktur ama şuan için herhangi bir şey yapmama gerek yok sanırım sadece yumurtlama gününü beklemeliyim sanırım!

Oyla 0
Yok maalesef. Normal sureciymis gibi 5,9 arasi yapabiliyorlar ya da ilk yumurtadan sonra kesiyor. Siz rahatsiz etmeyin. İlaç kullaniyorsaniz kesin bu hafta en azindan

Oyla 0
Geri