Bu ürün işe yararmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan salih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

salih

Forum Sakini
aşağıya d vitamini resmî koyuca kuşumda işe yarar mı yaramaz mı söylermisiniz?image.jpg

İnsanların kullandığı bir vitamini kuşlara vermenin doğru olacağını düşünmüyorum. İçeriğinde bizim için sorun teşkil etmeyen fakat kuşlar için zararlı olabilecek elementler olabilir.

Oyla 0
Kullanabilirsiniz. Vitaminler tüm canlılarda kullanılabilir sorun olmaz. İnsan için üretilen ilaçların kullanılmasında sorun olabilir ancak bu durum vitaminlerde soz konusu degildir. Suya kac damla damlatilmasi gerektigini dozaja göre ayarlanmasi gerekiyor.

Oyla 0
Kullanabilirsiniz. Vitaminler tüm canlılarda kullanılabilir sorun olmaz. İnsan için üretilen ilaçların kullanılmasında sorun olabilir ancak bu durum vitaminlerde soz konusu degildir. Suya kac damla damlatilmasi gerektigini dozaja göre ayarlanmasi gerekiyor.
bu tam olarak insan için değil. Bu bebekler için

Oyla 0
Peki d vitamini kuşlar için ne faydası var? Merak ettim

Oyla 0
Dozaj bu şekilde

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 4
Oyla 0
D vitamini omurga ve kemik sistemi için çok önemldidir. Dozajdan anlamıyorum maalesef ben. Multivitamin kullanıyorsanız zaten içinde D vitamini vardır. 10 liralik vitaminlerde bile oluyor D vitami
tamam. Ben bunu evde buldum. Kullanmadan önce size bir sorayım dedim

Oyla 0
Çoğu ürünün uyarı kısmında d2 vitamini ile beraber kullanmayın yazıyor dikkatinizi çekerim. İçeriğinde tam olarak hangi d vitaminleri var. Birde tek başına d vitamini kuş için çok gerekli bir ürün değil. Multivitamin vs aldığınızda kullanmanız daha iyi olur.

Oyla 0
Sevgili Salih, öncelikle doğal yollardan kuşuna vitamin sağlayabilirsin sebze ve meyvelerden. İlerleyen dönemlerde ekstra ihtiyacı olduğunda istişare ederiz durumu tekrar (y)

Oyla 0
Geri