tamamİnsanların kullandığı bir vitamini kuşlara vermenin doğru olacağını düşünmüyorum. İçeriğinde bizim için sorun teşkil etmeyen fakat kuşlar için zararlı olabilecek elementler olabilir.
bu tam olarak insan için değil. Bu bebekler içinKullanabilirsiniz. Vitaminler tüm canlılarda kullanılabilir sorun olmaz. İnsan için üretilen ilaçların kullanılmasında sorun olabilir ancak bu durum vitaminlerde soz konusu degildir. Suya kac damla damlatilmasi gerektigini dozaja göre ayarlanmasi gerekiyor.
Peki d vitamini kuşlar için ne faydası var? Merak ettimKullanabilirsiniz. Vitaminler tüm canlılarda kullanılabilir sorun olmaz. İnsan için üretilen ilaçların kullanılmasında sorun olabilir ancak bu durum vitaminlerde soz konusu degildir. Suya kac damla damlatilmasi gerektigini dozaja göre ayarlanmasi gerekiyor.
Dozaj bu şekildeKullanabilirsiniz. Vitaminler tüm canlılarda kullanılabilir sorun olmaz. İnsan için üretilen ilaçların kullanılmasında sorun olabilir ancak bu durum vitaminlerde soz konusu degildir. Suya kac damla damlatilmasi gerektigini dozaja göre ayarlanmasi gerekiyor.
D vitamini omurga ve kemik sistemi için çok önemldidir. Dozajdan anlamıyorum maalesef ben. Multivitamin kullanıyorsanız zaten içinde D vitamini vardır. 10 liralik vitaminlerde bile oluyor D vitamini.Peki d vitamini kuşlar için ne faydası var? Merak ettim
tamam. Ben bunu evde buldum. Kullanmadan önce size bir sorayım dedimD vitamini omurga ve kemik sistemi için çok önemldidir. Dozajdan anlamıyorum maalesef ben. Multivitamin kullanıyorsanız zaten içinde D vitamini vardır. 10 liralik vitaminlerde bile oluyor D vitami
tamam. Ben bunu evde buldum. Kullanmadan önce size bir sorayım dedi
Optibreed ya da Gerwit-W kullanın ya da 10-15 TL'lik vitaminlerinden kullanın.hayır multivitamin kullanmıyorum
Ben zaten gervit w kullanmayı düşünüyordumOptibreed ya da Gerwit-W kullanın ya da 10-15 TL'lik vitaminlerinden kullanın.
Alabiliyorsanız alın güzel üründür.Ben zaten gervit w kullanmayı düşünüyordum
Ben kuşlarıma calcimax d kullanıyorum vitamin için gayet güzel sonuçlar alıyorum. Dozunu ayarladıktan sonra vitaminler bi sıkıntı çıkarmaz.aşağıya d vitamini resmî koyuca kuşumda işe yarar mı yaramaz mı söylermisiniz?Ekli dosyayı görüntüle 10419