Bu yumurtadaki yavru yeterince gelişmiş mi

minikmichael

Forum Sakini
İlk yumurtayı 27 ocakta yapmıştı ve 21 gün geçmesine rağmen yavru çıkmadı. Belki nem oranı yüzündendir diye düşünüp yavru var mı diye baktık 1 tanesi boştu diğerleri kırmızıydı ve biri de böyleydi ufak siyahlık var ölmüş mü yoksa yavru var mı bu yumurtada
Hangi yumurta ilk bilmiyoruz belki boş olan ilktir

Ekli dosyalar

• 20210218_212710.jpg
    20210218_212710.jpg
    152.3 KB · Görüntüleme: 18
Ölmüş gibi görünüyor ancak gün takibi olmamasının kötü yanları bu. Belirli bir gelişim evresinden sonra yumurta içi kararıyor, flash ile zor teşhis ediliyor. Son yumurtayı baz alarak (atıyorum 5 yumurta yaptıysa ilki bugün çıkması gerekiyor diyelim 18, 5. yumurta 1 martta çıkması gerekiyor. ) hesaplayın ve bekletin kuşun altında.

Oyla 0
Ölmüş gibi görünüyor ancak gün takibi olmamasının kötü yanları bu. Belirli bir gelişim evresinden sonra yumurta içi kararıyor, flash ile zor teşhis ediliyor. Son yumurtayı baz alarak (atıyorum 5 yumurta yaptıysa ilki bugün çıkması gerekiyor diyelim 18, 5. yumurta 1 martta çıkması gerekiyor. ) hesaplayın ve bekletin kuşun altında.
Gün takibi yapmıştım ama internette 21 gün ile 25 gün arasında çıkabilir diye okuyunca hemen 21. gün çıkmamasını normal karşılamıştım. Bazıları da yumurtayı kendim kırmam gerektiğini söyledi

Oyla 0
Geri