Besliyorlar Hande bazende dişi kur yapıyor çözemedigim tarafı ise dişi bir anda ne oluyor da kur yaparken erkeği tunekten atıyorBenimkiler böyle didişe didişe 4 yavru yaptılar yiyecek herhangi bir şey gördüklerinde hala bu şekilde atışıyorlar. Yeme konusunda benciller biraz. Sonrasında birbirlerini besliyorlar mı beslemiyorlar mı o önemli
Çok güzeller en güzel aşklar marul kavgasıyla başlar belki
Başlar mi gerçektenÇok güzeller en güzel aşklar marul kavgasıyla başlar belki
Dişi erkekten daha çok kızışmışsa yapıyor onu da genelde. İstediğini bulamıyorBesliyorlar Hande bazende dişi kur yapıyor çözemedigim tarafı ise dişi bir anda ne oluyor da kur yaparken erkeği tunekten atıyor
Gel git akıllı diyorum ben buna kız diyorum karar ver
Erkeği elinde oyuncak ettin önce ümit verip sonrada def ediyorsun
Ama ben bunlara bayıldımDişi erkekten daha çok kızışmışsa yapıyor onu da genelde. İstediğini bulamıyor
Çıtır ve Pıtır’ın aşk savaşında kazanan Çıtır oldu bu videoda Pıtır çok kızışmamıştı mesela
Hocam belli olmuyor.Beniö.kuşlar çok kavga ediyorlardı.Özellikle erkek çok sıkıntıydı.Yuvalığa dişi yi sokmuyordu.Odaya biri girdiğinde kıskançlıktan dövüyordu.Ama sonundan süper bir eş oldular.Şimdi o davranışlardan eser yok.8 ay sürdü bu süreç şimdi 2.kuluçkamızı yapıyoruz.Hiç umudum olmasada Umut fakirin ekmeğidir felsefesi ile bir umut beklemekteyim
Bütün bu didişme bir marul için
- YouTube
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.youtube.com
Hocam çok güzel bir Konuya degindinizMaşallah onlara. Bir tık erken gibi. İkisi de tam kızmamış görünüyor. Bir de mutlaka bu tip takviyeler verildiğinde taban müsaitse ve orada yemeyi seviyorlarsa geniş alana bırakmak en iyisi. Yapılamazsa birden fazla köşeye asılabilir. Didişmeleri azaltacaktır
Bu tarz didişmeler, bazı çift adayları için oldukça zaman kaybettirici olabiliyor. Özellikle dişi kuşunuz baskın görünüyorken
Maşallah enes ikinci kuluckalari sağlıkli sorunsuz geçsinHocam belli olmuyor.Beniö.kuşlar çok kavga ediyorlardı.Özellikle erkek çok sıkıntıydı.Yuvalığa dişi yi sokmuyordu.Odaya biri girdiğinde kıskançlıktan dövüyordu.Ama sonundan süper bir eş oldular.Şimdi o davranışlardan eser yok.8 ay sürdü bu süreç şimdi 2.kuluçkamızı yapıyoruz.