Bunlar iyi ürünler mi yeterli olur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Enes153
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Enes153

Forum Sakini
Merhaba.Öncelikle reklam değildir.İsmini vermiyorum bu nedenle.Gayet güvendiğim bir site.Orjinal bölünmüş ürünler grliceğine eminim.Sorum bu seti almak istiyorum.1 muhabbet yakında 2 olucak.2 tane de sultan papağanım var.Dişi sultan papağanın da kellik sorunu var.(lutino değil).Rönfried sevdiğim bir marka bu set kuşlarımın tüm ihtiyacını karşılar mı? Screenshot_2021-10-09-23-25-29-519_com.android.chrome.jpg

Peki entrobac ve gervit w nasıl ve neler için kullanılır?
Entrobach probiyotiktir, bagirsak florasi ucun faydalidir. - (haftada 1 , tam dolu suluğa mercimek tanesi kadar.)
Gerwit-w: çesitli vitaminlari barindiran multivitamindir.-(haftada 1,tam dolu suluga 10 damla veya yarim suluğa 5 damla.)
Bunlari ben de kullqniyorum bolunmus sekilde 1 adet kusum icin .

Oyla 0
İlaçtan kastınız yem premiksi ise probiyotiklerle karıştırılmadığı sürece verilebilir.

Oyla 0
Merhaba arkadaşlar bu set ve entrobac almaya karar verdim.Fakat bu mutavit ve sadachol ün ne için kullanıldığınız bulamadım.Yardımcı olurmusunuz

Ekli dosyalar

• IMG_20211021_231303.jpg
    IMG_20211021_231303.jpg
    249.8 KB · Görüntüleme: 3
Oyla 0
Merhaba arkadaşlar bu set ve entrobac almaya karar verdim.Fakat bu mutavit ve sadachol ün ne için kullanıldığınız bulamadım.Yardımcı olurmusuIMG_20211021_231317.jpg

Oyla 0
Merhaba arkadaşlar bu set ve entrobac almaya karar verdim.Fakat bu mutavit ve sadachol ün ne için kullanıldığınız bulamadım.Yardımcı olurmusuEkli dosyayı görüntüle 20851
Sedochol; kolin, metiyonin ve sorbitol içerdiğinden dolayı karaciğer ve böbreğe iyi geliyor. Daha çok güvercinlerde kullanıyorlar bu ürünü. Antibiyotik kullanımından sonra da verilebilecek ürünlerden bir tanesi...

Muta-Vit ise içeriği dolu olan, B vit. ağırlıklı bir multivitamin. Tüy dönemlerinde haftada iki kere, normal zamanlarda ise iki haftada bir olacak şekilde kullanabilirsin..

Oyla 0
Geri