Almanya´da kandirmaca yokta yinede güven olmaz dediginiz gibi.Vitamin katkısı olduğunu söyleyen yemlere itibar etmeyin. Hiçbir artısı yok bu yemlerin. Meyveli ballı vs yazanlar da aynı şekilde. Kapalı cam kavanozda saklanabilir
eski yem dedigim 1 kiloydu yagini birakti ve cok agir kokuyordu bir defa kokladim midem yandi okadar yani yemi buzdolabina koymassam sorun olurmu ? dolapta yer yokta.Cam kavanoza koyup serin bir dolapta saklamanız kâfi. Ancak karışım görseldeki gibiyse yulaf oranı fazla gibi. Nasıl olsa hepsi tohum marka fark etmez diye de sürekli yem değiştirmek pek iyi değil. Eski yemle karıştırarak yeni yeme kademeli kademeli geçiş sağlamak en sağlıklısı.
Vitamin katkısı olduğunu söyleyen yemlere itibar etmeyin. Hiçbir artısı yok bu yemlerin. Meyveli ballı vs yazanlar da aynı şekilde. Kapalı cam kavanozda saklanabilir
eski yem dedigim 1 kiloydu yagini birakti ve cok agir kokuyordu bir defa kokladim midem yandi okadar yani yemi buzdolabina koymassam sorun olurmu ? dolapta yer yokta.
Ekli dosyayı görüntüle 18785
Baktım kauflanda kilosu 3.99 a yem gelmiş alayım dedim, şimdi de merak ettim bunlar normal yem mi? Vitakraftın taze sebzeli vitaminli yemleri hemen bozulduğu için artık almamaya karar verdim. Bu yemi nerede barindirmaliyim? havasiz bir kapta mi acik biryerde mi?
Kasabada olduğum için fazla seçenek yok, buŞimdi Almanya’da olmak vardı. Ne güzel yemler alırdım... ?