Burun kanamasi...

Burak SAHIN

iyikus.com Üyesi
Hayirli gunler arkadaslar
Bugun isten geldigimde disi muhabbet kusumun burun kisminda kanama oldugunu gordum islak pamuk ile temizleyip antiseptik surdum simdi ise kafasi kanata cevirik uyuklama pozisyonunda bir anlam veremedim darbeye dayali bi kanama oldugunu dusunmuyorun bu konu hakkinda deneyimi yada bilgisi olan varmidir ?65756576

Yanında kuş var ise kavga etmişler gibi görünüyor. Tabi asıl sebebi siz daha iyi çözümleyebilirsiniz. Yoğun kan kaybı olduğunda kuşlar direk etkileniyor. Enerjisinin düşmesini buna bağlayabiliriz.

Oyla 0
Yanında kuş var ise kavga etmişler gibi görünüyor. Tabi asıl sebebi siz daha iyi çözümleyebilirsiniz. Yoğun kan kaybı olduğunda kuşlar direk etkileniyor. Enerjisinin düşmesini buna bağlayabiliriz.
9 aydir beraberler yani cift kusum hic kavga ettiklerinide gormedim... ic hastaliktan suphelenmistim sadece. Sizce herhangi bir ic hastalik bu duruma sebep olabilir mi ?

Oyla 0
9 aydir beraberler yani cift kusum hic kavga ettiklerinide gormedim... ic hastaliktan suphelenmistim sadece. Sizce herhangi bir ic hastalik bu duruma sebep olabilir mi ?

Evet olabilir. Yada sadece sıcaklardan bile olabilir. Kavga ettiler desem yara berede görünmüyor kan direk burun deliğinden gelmiş anladığım kadarıyla. Belki üst solunum enfeksiyonunda da olabilir emin değilim.

Oyla 0
Ben şimdi tekrar baktım :D
Kanat tüyünü patlatmış. Muhtemel onunla uğraşırken boyadı :D

Oyla 0
Evet olabilir. Yada sadece sıcaklardan bile olabilir. Kavga ettiler desem yara berede görünmüyor kan direk burun deliğinden gelmiş anladığım kadarıyla. Belki üst solunum enfeksiyonunda da olabilir emin değilim.
Bende o sekilde gozlemledim kan burun deliklerinden gelmis gibiydi.. suan gozlemliyorum cevremde kustan anlayan vetrinerde bulunmuyor malesef

Oyla 0
Geri