Arada Bulut’ta yapıyor,hem de daha büyüklerini.Bir sorun olduğunu sanmıyorum ben.
Teşekkürler. Peki dışkısı iyimi?Arada Bulut’ta yapıyor,hem de daha büyüklerini.Bir sorun olduğunu sanmıyorum ben.
Sağolun dışkısı nasıl sizce?Arada olabilir. Normaldir yani.
Bi kaç tane bizim gibi hafif leke bırakan olmuş fakat bir sorunu işaret ediyor diyemem.Tüy zamanı daha kötülerini de gördüm,ona rağmen tahlilimiz bile çok kötü çıkmadı şükür.Teşekkürler. Peki dışkısı iyimi?
Sağolun dışkısı nasıl sizce?
Neden dışkıları çok mu kötü? Hiç öyle gözükmüyor aslında çok neşeli maşallah. Ben bir şey farkettim hatta bunun üzerine konu açmıştım. Boncuğun dışkıları ben veya herhangi bir aile bireyi gittiği zaman kötüleşiyor ve bağırıyor yanımdan gitmeyin diye özellikle de bana yapıyor. Sanırım strese giriyor. Biz yanında olduğumuz sürece hiç bozuk veya leke bırakan diskiya rastlamadım abi. Sence bunla mı alakalı.Kuşunuz için bir iç parazit ürünü kullanmanizi öneririm. Boyama azalmaz ise ilaç kullanımı gerekebilir. Sitraks ya da nilverm temin ediniz
Tamam abi bir bakayım. Ben bir de bir şey sormak istiyorum yem kusma ile ilgili.Hayır dışkılar çok kötü değil lakin iç parazitler için bir ürün kullanmanı tavsiye ederim. Boyaması çok hafif.
Sadece bir gün kullanılıyor sitraks.
Ne yapabilirim peki abi?Yutması normal ama uzun soluklu düşünüldüğünde kursak enfeksiyonları yaratabilen bir problem doğurur.
Onu da yapamam maalesef ama teşekkür ederim abieş almalısın
Ben pek anlamıyorum dışkıdan ama arada benimkide bu şekil dışkılar yapabiliyor. Devamli yaptıği taktirde sorun olabilir.Teşekkürler. Peki dışkısı iyimi?
Sağolun dışkısı nasıl sizce?