Büyük dışkı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hasan.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hasan.

Veteran
Boncuğun altını ortalama 4 günden beridir temizlemedim, yarın temizlicem. Bazı dışkıları normalden büyük. Direk fark edebildim yani. Acaba bir sorun mu var? Neden olur böyle büyük dışkılar? Hepsi değil bazıları olmuş, bazıları büyük bazıları normal.
IMG_20210211_183550.jpg

Kuşunuz için bir iç parazit ürünü kullanmanizi öneririm. Boyama azalmaz ise ilaç kullanımı gerekebilir. Sitraks ya da nilverm temin ediniz

Oyla 0
Kuşunuz için bir iç parazit ürünü kullanmanizi öneririm. Boyama azalmaz ise ilaç kullanımı gerekebilir. Sitraks ya da nilverm temin ediniz
Neden dışkıları çok mu kötü? Hiç öyle gözükmüyor aslında çok neşeli maşallah. Ben bir şey farkettim hatta bunun üzerine konu açmıştım. Boncuğun dışkıları ben veya herhangi bir aile bireyi gittiği zaman kötüleşiyor ve bağırıyor yanımdan gitmeyin diye özellikle de bana yapıyor. Sanırım strese giriyor. Biz yanında olduğumuz sürece hiç bozuk veya leke bırakan diskiya rastlamadım abi. Sence bunla mı alakalı.

Oyla 0
Hayır dışkılar çok kötü değil lakin iç parazitler için bir ürün kullanmanı tavsiye ederim. Boyaması çok hafif.
Sadece bir gün kullanılıyor sitraks.

Oyla 0
Hayır dışkılar çok kötü değil lakin iç parazitler için bir ürün kullanmanı tavsiye ederim. Boyaması çok hafif.
Sadece bir gün kullanılıyor sitraks.
Tamam abi bir bakayım. Ben bir de bir şey sormak istiyorum yem kusma ile ilgili.

Şimdi Boncuk mesela benim elime yem kusuyor ve yemler direk kafes altına veya halıya gidiyor yani yemiyor. Ama bazen ise yem kusmaya çalışıp, yemi ağzına kadar getirip (görüyorum gagasında olduğunu) yemi kusmuyor bana. Ve sanırım geri yutuyor. Bu normal mi? Yani yemi ağzına kadar getirip kusamamak. Sorun teşkil eder mi??

Oyla 0
Yutması normal ama uzun soluklu düşünüldüğünde kursak enfeksiyonları yaratabilen bir problem doğurur.

Oyla 0
Geri