Çekoslavak kuşu sizce ne yapsam?

GüzelKuş

Veteran
Arkadaşlar 2 ay önce 40 tl fiyata kuşçu 1-1.5 yaşındaki çekoslavak kuşu verdi. Eş almıştım. Aslında aklımda 1 er aylık kuşlar alıp eğitmek vardı ama geçmişte hep biraz büyük alıp egitmistim. Bunlarda zamanla evcillesirler diye düşündüm. Zaten konuşturma gibi amacim yok o yüzden. Erkek olan ele falan direkt geldi omuza falan. Alışmış 7-8 aylık egitebildim ama büyük dişi iflah olmuyor. Birde çift eğitmek çok zor. Yanına gidip duruyor. Acaba başka bir yere götürsem 2 tane 1 aylık verirler mi, piyasasını tam bilmiyorum da internette yazılana göre 75-150 TL diyor. yoksa aldığım yerde 1 aylık kuş ile değiştirmek mantıklı mı?

Yoksa bunların hiçbirini yapmayıp ayrı bir tane yavru mu alsam ? Fazladan kafes falan var zaten

Moderatörün son düzenlenenleri:
Facebook sayfalarını takip etmenizi öneririm. Pet Shoplar genelde geri almıyor. Yavru kuşları çok pahalıya atıyorlar birde. Sayfaları takip ederseniz tahminen 35-40 tl civarı çekoslavak yavru alabilirsiniz. Bence bakma şansınız varsa bir yavru alın derim. Diğerleride çift olsunlar siz pek rahatsız etmeyin.

Geri