Cennet Hastaliktan Sonra Felç Kaldı

Zubeyde G

iyikus.com Üyesi
Merhabalar, uzun süre mantar ve kuruma ile mücadele ettiğimiz kuşumuz hayatta kaldi şükür.Ama farklı zamanlarda b vitamin kompleksleri, Polivit şurup,Meloxiam vb uygulamalara ragmen ayaklarında düzelme olmadı.Dirsek kısmından destek alarak yürüyor,istahi keyfi yerinde ,ayakları soğuk ya da aşırı sıcak değil,normal vücut ısısında.Zaman zaman masaj yapıyorum,bazen de kendisi tutup cekistiriyor ayaklarını.Baska ne yapılabilir?Kalici olmuş olabilir mi?Kucuk parkurları da yapıyorum ama işe yaradığına dair bir işaret yok.Ne önerirsiniz?

Ekli dosyalar

• 16585147584012123322510824767280.jpg
    16585147584012123322510824767280.jpg
    1.5 MB · Görüntüleme: 10
hangi ilaçları kac gun ve ne dozda kullandınız eksiksiz yazınız

kuşun felc durumunun min 30 sn videosunu paylaşırmısıniz ?

hangi ilaçları kac gun ve ne dozda kullandınız eksiksiz yazınız

kuşun felc durumunun min 30 sn videosunu paylaşırmısıniz ?
2 gün triflucan verdik elimizde vardı,3.gun Sulphamatezine verdik tedbiren,sonra asıl ilacımız Zolax (4.günde geldi) 5 gün boyunca ona devam ettik...Tüm tedavi suresince probiyotik ve farklı zamanlarda da sirke&zencefil damlası verdik.. Dışkısı toparlayıp yeme içme düzelince, 3 gün probiyotik 3 gün de vitamin(polivit,bemiks,avisol b) takviyesi yaptık..2hafta sonunda Bavet Meloxicam ve devit3 devam ettik ama düzelme olmadı... Video linki aşağıda, umarım açılır

2 gün triflucan verdik elimizde vardı,3.gun Sulphamatezine verdik tedbiren,sonra asıl ilacımız Zolax (4.günde geldi) 5 gün boyunca ona devam ettik...Tüm tedavi suresince probiyotik ve farklı zamanlarda da sirke&zencefil damlası verdik.. Dışkısı toparlayıp yeme içme düzelince, 3 gün probiyotik 3 gün de vitamin(polivit,bemiks,avisol b) takviyesi yaptık..2hafta sonunda Bavet Meloxicam ve devit3 devam ettik ama düzelme olmadı... Video linki aşağıda, umarım açılır

Dışkısıni ise uzun süre tutuyor , kafes tabanında olduğu için olabilir belki,kusumuz disi... Kafesin kapısını açında da kocaman yapıyor.Gorseli ekliyorum.Tesekkurler

Ekli dosyalar

• 20220723_131417.jpg
    20220723_131417.jpg
    890.1 KB · Görüntüleme: 7
muhtemelen sulphamezathine işe yaradı. sulpha'nın daha etkilisi bactrim şurup eczanede reçeteli satılır. veteriner , doktor ya da diş hekimi reçetesi gerekir

Geri