Cennet papağanı ve iskender papagani icin kafes

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mubis10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mubis10

Yasaklanmış Kişilik
Merhabalar. Bugun cennet papagani buldum ve ben beslemeye karar verdim. Elimde kafes yok. İleride iskender papagani beslemek istiyorum o yuzden suanlik cennet papagani icinde uygun ileride iskender papaganida koyabilecegim uygun bir kafes almak istiyorum. Almak istedigime benzer kafesler bu sekilde. Sizlerinde onerilerini bekliyorum. Ayrıca cennet papagani icin kullanilabilecek guzel bir yem linkide atarsaniz on numara olur.
kafes (1).jpg

Merhabalar. Bugun cennet papagani buldum ve ben beslemeye karar verdim. Elimde kafes yok. İleride iskender papagani beslemek istiyorum o yuzden suanlik cennet papagani icinde uygun ileride iskender papaganida koyabilecegim uygun bir kafes almak istiyorum. Almak istedigim kafesler bu sekilde. Sizlerinde onerilerini bekliyorum. Ayrıca cennet papagani icin kullanilabilecek guzel bir yem linkide atarsaniz on numara olur.
Ekli dosyayı görüntüle 8386
Nasıl yani? İskenderle Cennet’i aynı kafeste beslemeyi mi düşünüyorsun?

Oyla 0
Cennet papağanları tırmanmayı seven, aynı zamanda kafes içi dikey değil yatay uçan türler. Alırken dengeli bir kafes almak uygun olur. Üstteki kafeslerin hepsi iyi. Bütçeniz el veriyorsa alabilirsiniz. Bence 4. görsel en ideali.

Oyla 0
Cennet papağanları tırmanmayı seven, aynı zamanda kafes içi dikey değil yatay uçan türler. Alırken dengeli bir kafes almak uygun olur. Üstteki kafeslerin hepsi iyi. Bütçeniz el veriyorsa alabilirsiniz. Bence 4. görsel en ideali.
Bu kafesler zaten oldukca genis. Ucabilirler diye dusunuyorum. Iskenderi alinca zaten cenneti uretim kafesine koyarım.

Oyla 0
Bu kafesler zaten oldukca genis. Ucabilirler diye dusunuyorum. Iskenderi alinca zaten cenneti uretim kafesine koyarım.
Bu arada buldugum cennet icin guzel kaliteli 1 kiloluk yem onerir misiniz?Yarin alacagim ama idarelik.

Oyla 0
Oyla 0

Oyla 0
En kaliteli paraket yemi budur. Fiyatı biraz tuzlu ama.
Normalde prestige olaninı alacaktim ama bu sefer kiyak olsun diye bunu aldım. Afrika gibi seyler yaziyor icerigi acaba nasil bisey?
Birdahakine prestige olanı alırım.

Oyla 0
Normalde prestige olaninı alacaktim ama bu sefer kiyak olsun diye bunu aldım. Afrika gibi seyler yaziyor icerigi acaba nasil bisey?
İçerik: Aspur, karabuğday, buğday, arpa, çeltik, beyaz darı, sivri yulaf, soyulmuş yulaf, kanarya tohumu, kenevir tohumu, sarı darı, darı, milo mısır, soyulmuş fıstık, çam fıstığı, istiridye kabuğu kırığı, çizgili ay çekirdeği, patlamış mısır, buğday patlağı + VAM Pelletleri
Yani ne ararsan var içinde. Fiyatı da ondan dolayı çok yüksek. Piyasadaki en kaliteli yem bu.

Oyla 0
Bu yemden vazgeçmeyin. Bende bunun sultan papağanı için olanını kullanıyorum;

Ekli dosyalar

• images (31).jpeg
    images (31).jpeg
    35.5 KB · Görüntüleme: 3
Oyla 0
Geri