Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar Arkadaşlar Maskeli Cennet Papağanım Var Bir Çift 4 Kez Çiftleştiler Hep 1 er yumurta verdi bugün 14.05.2020 tekrar ilk yumurta geldi sizce ikinci gelir mi ve neden diğerleri hep tek yumurtada kaldı
Merhaba, dişi kızgınlık yumurtası yapıyor olsa gerek. Çiftleştiyse devamı gelir normalde ama.
2 gün sonra tekrar duruma bi bakalım olur mu?
2 günde bir yumurtluyorlar. Bazı durumlarda kuşlar yiyorlar yumurtayı.
Benim kadersizliğim heralde bu 4 sefer tek yumurta geldi inşallah bunda devamı gelir ama ilk defa tek yumurtasına yatıyor ve yuvadan hiç çıkmıyor acaba devamı bu sefer gelecek mi benim erkek dişiyi döllemiyor diye düşünüyorum dişi kanatları açıp istiyor erkeği köşelere sıkıştırıyor ama bi türlü olmuyor ne yapmam lazın
Yumurtayla ilgili, düzenli yatan, yavrular çıktığında besleyen kuşlar anaç kuşlar. Kuşunuzun karakterini bilmiyorum. Yumurtladığına göre pek rahatsız değiller ama kuşlar yüksek sesten olumsuz etkilenirler.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.